Hva gjør vi?

Det å finne den riktige lederen eller den riktige medarbeideren, med riktig kompetanse, erfaring, personlige egenskaper og motivasjon, er avgjørende. Det er ofte en utfordrende og krevende prosess, og en feilansettelse vil være både dyrt og ressurskrevende.

Helt siden 2003 har vi i Headvisor bistått norske bedrifter, organisasjoner, kommuner og etater med rekruttering og executive search etter ledere og fagspesialister.

Treffsikker rekruttering handler i første omgang om å utarbeide en grundig kravspesifikasjon. Dette gjør oss i stand til å gjennomføre gode, grundige prosesser, samt å få en ha solid forståelse for sektoren/bransjen.

Vi har lang erfaring fra både offentlig og privat sektor, og fra rekruttering. Vi vet hva vi driver med. Vi kan faget vårt.

Når rekrutteringsbehovet oppstår, velger du om du vil ha hjelp til deler av prosessen, eller om vi skal ta hånd om alt fra A til Å. Uansett hva du velger å få hjelp til, kan du være trygg på at vi legger stoltheten vår i å finne den du vil ha.

Executive search

Alle vi som jobber i Headvisor, kjenner regionen vi jobber i godt, og vi har et betydelig nettverk innen både privat og offentlig sektor. I mange tilfeller inviterer vi personer som i utgangspunktet ikke ville respondert på stillingsutlysninger, inn i prosessen.

Annonsert rekruttering med executive search

Skal du lyse ut en stilling? Vi hjelper deg med alt fra utlysningstekst og annonsering til utvelgelse av kandidater, intervjuer, personlighetstester og ansettelsen. Vi jobber aktivt gjennom researchere, informantnettverk og egne nettverk for å verdiøke søkerlistene.

Kvalitetssjekk

Er du nesten i mål med rekrutteringsprosessen, men er usikker på hvilken av sluttkandidatene du skal ansette? Vi gir deg en objektiv og faglig vurdering av de kandidatene du sitter igjen med.