Headvisor starter avdeling i Drammen

Headvisor har etablert egen avdeling i Drammen. Partner Andreas Aaberg skal sammen med sine medarbeidere betjene oppdragsgiverne i drammensregionen.

Headvisor har nå avdelinger i seks byer; Oslo, Drammen, Tønsberg, Bergen, Trondheim og Kristiansand. Selskapet utfører rekrutteringsoppdrag både for næringslivet og kommunal/offentlig sektor.

Med etableringen i Drammen er målet å ta posisjonen som ledende i drammensregionen innenfor rekruttering og utvelgelse av toppledere, mellomledere spesialister og styremedlemmer.

– Drammensregionen har et variert, fremtidsrettet og omfattende næringsliv og en betydelig offentlig sektor. Vi ser fram til å bidra til videre utvikling av regionen gjennom rekruttering av ledere og medarbeidere som utgjør en forskjell, uttaler administrerende direktør i Headvisor, Per Inge Hjertaker.

Han er svært godt fornøyd med at det er rådgiver Andreas Aaberg som skal lede kontoret i Drammen. – Han er erfaren, profesjonell og grundig, og Andreas har inngående kjennskap til næringslivet og god oversikt over det som ellers også skjer i regionen, sier Hjertaker.

Partner Andreas Aaberg, som allerede er i gang i Drammen, har erfaring fra flere rekrutteringsselskaper, både lokalt og nasjonalt – Da jeg ønsket å starte noe nytt i Drammen, var det naturlig å inngå samarbeid med Headvisor, sier Aaberg.

Han er opptatt av at Headvisor skal bidra til å utvikle drammensregionens næringsliv. – Vårt viktigste bidrag til å utvikle næringslivet i regionen, er å skaffe de beste lederne – enten vi snakker om styreledere, toppledere eller mellomledere, sier partner Andreas Aaberg som nylig tok i bruk kontorene i den gamle Tollboden i Drammen.

Kontakt: Partner Andreas Aaberg, tlf. +47 957 52 815, andreas.aaberg@headvisor.no

Vis all informasjon