Virksomhetsarkitekter Business Consulting - EVRY

Vi har svært stor etterspørsel etter våre tjenester, og kan tilby spennende oppdrag hos store og anerkjente bedriftskunder, og søker etter etter selvgående, engasjerte og dyktige virksomhetsarkitekter Business Consulting som vil få mulighet til å jobbe innenfor både virksomhetsarkitektur, forretningsarkitektur, løsningsarkitektur, informasjonsarkitektur og teknisk arkitektur, alt etter hva du er best på!

Vi kan tilby en spennende og variert hverdag, hvor du kan jobbe både overordnet strategisk, og samtidig gjennomføre små og store kundeprosjekter både selvstendig og i team med andre konsulenter fra EVRY innenfor Business Consulting.

Som person er det viktig at du har/er:

  • Teamorientert – ingen blir best alene
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Analytisk og strukturert
  • Positiv og initiativrik

Rent formelt vil vi gjerne at du har:

  • 3-5 års relevant utdannelse
  • God kjennskap til aktuelle verktøy og metoder

Vi tilbyr:

Som et av de ledende og solide IT-selskapene i Norden kan vi tilby deg flere muligheter enn de fleste andre selskaper i bransjen.

I EVRY vil du ha muligheten til å jobbe med mange varierte arbeidsoppgaver, ha stor fleksibilitet i stillingen og gode muligheter for karriereutvikling, både gjennom EVRY Academy og egne karriereprogrammer. EVRY har et stort indre jobbmarked som gir deg mulighet til å bytte jobb uten å bytte arbeidsgiver/selskap.

EVRY preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. Du vil ha muligheten til å delta i flere faglige og sosiale nettverk som Young Professionals, Female@EVRY, Active@EVRY m.m.

Noe vi tar som en selvfølge:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Inkludert solide forsikringsordninger og rabatter på alt fra leasingavtaler og førsteklasses kantine, til treningssentre.
  • Godt miljø og mange dyktige kolleger, der ulik kompetanse, bakgrunn og innfallsvinkler, humor og stor takhøyde står helt sentralt!

Hvis du har lyst til å være med på laget vårt, så send inn søknad til oss, og du skal få rask tilbakemelding.

Hvis du lurer på noe kan du gjerne ta uforpliktende kontakt med vår rådgiver i Headvisor Kristin Haugen, Mobil: 97 15 54 41, epost: kristin@headvisor.no