HR-leder - Adresseavisen AS

Endringer i samfunnet utfordrer våre etablerte forretningsmodeller og gir samtidig mange nye muligheter. Vi opplever økt lesing og interesse for vår journalistikk, vekst i antall betalende abonnenter, utvikler nye produkter og tjenester innen annonsemarkedet og nye forretningsområder digitalt. Gjennom godt HR-arbeid søker vi stadig å profesjonalisere og styrke våre mediehus. HR vil være viktig bidragsyter til å utvikle våre mediehus og medarbeidere inn i en stadig mer digital fremtid.

HR i Adresseavisen har ansvar for HR, HMS og internkommunikasjon i alle selskap i Polaris Media Midt-Norge. Polaris Media Midt-Norge består i dag av åtte mediehus og to salgsselskap, i tillegg til Adresseavisen. Selskapene er lokalisert fra Brønnøysund i nord til Oppdal i sør.

HR-leder inngår i et team under HR-direktør

HR-teamet har en sentral rolle i organisasjonsutvikling og å videreutvikle vår felles kultur.

Hva er viktig som HR-leder?

  • relevant erfaring innen HR-feltet og naturlig autoritet og trygghet
  • erfaring med lederstøtte innenfor hele spekteret av HR-områder
  • erfaring med å jobbe med arbeidsmiljøprosesser og kompetanseutvikling
  • kompetanse innen rekruttering, sykefraværsoppfølging, medarbeiderutvikling, arbeidsrett, tariff og HMS
  • kjennskap til bemanningsplanlegging og turnus
  • etablere god dialog med tillitsvalgte og vernetjeneste, gjennomføre drøftinger og forhandlinger ved behov
  • genuin interesse for, og evne til, å bruke teknologi til å realisere muligheter, effektivisere, forenkle og forbedre oss
  • kommuniserer godt med både ledere og medarbeidere i organisasjonen, ha god struktur og gjennomføringsevne

Vi tilbyr spennende oppgaver og utviklingsmuligheter, med stor grad av selvstendighet Du blir en del av et engasjert team innen HR/HMS/adm. som vil og kan mye, og som blør for drakta. Mediekonsernet består av solide merkenavn med mye stolthet. Det er en engasjert gjeng av ledere og tillitsvalgte i alle selskap. Du vil få store muligheter til å påvirke og bidra til utvikling av de ulike selskapene i konsernet.

SE VIDEO OM OSS

For ytterligere informasjon kan du kontakte vår rådgiver i Headvisor AS Lars Jakob Arnøy, tlf. 907 69 045 eller Adresseavisen AS ved HR-direktør Marthe Lyng, tlf. 412 15 363. Alle henvendelser behandles konfidensielt til annet er avtalt.

Søknadsfrist: Snarest