Salgs- og prosjektansvarlig, Samferdsel - R. Teige Elektro AS

Vil du være med og videreutvikle en av Norges ledende nisje-elektrobedrifter?

R. Teige Elektro har lang erfaring med salg av nød- og sikkerhetsbelysning. Alle produkter og reservedeler til leverte typer er lagerført i Bergen. Ved behov foretar RTE service på installerte anlegg. Vi bistår også ved behov i forbindelse med oppstart av nye anlegg.

Samferdselssegmentet er i vekst, og vi er på jakt etter en Salgs- og prosjektansvarlig som vil få et selvstendig ansvar for å styrke vår posisjon innenfor markedet. Du vil også bli ansvarlig for å følge opp eksisterende nøkkelkunder.

Som Salgs- og prosjektansvarlig, Samferdsel vil du ivareta salg til eksisterende og nye kunder innen samferdselssegmentet, samt utarbeide tilbud og følge opp prosjekter. Å yte teknisk bistand til våre kunder er en sentral del av stillingen. Du vil få ansvar som prosjektleder, herunder budsjett-, og resultatansvar. Planlegging og gjennomføring av salgs-, og markedsaktiviteter er viktig for å utvikle nye relasjoner og nye kundesegmenter.

Du må ha praktisk forståelse og evne til å sette deg inn i våre kunders behov. Vi ser etter deg som har elektrobakgrunn og har jobbet innen samferdsel; gjerne på installatør- eller kunde-siden. Vi ønsker at du er utdannet elektroingeniør, BSc. Relevant erfaring kan kompensere for utdanning. Du bør ha erfaring fra tyngre salgsprosesser mot komplekse kunder. Erfaring med bruk av sosiale medier i markedsføring og kundekommunikasjon vil være en stor fordel.

Som person må du trives med å ta kontakt med andre mennesker og å bygge relasjoner. Du må være kommersiell og ha god kontakt med kunder. God forståelse for prosjektøkonomi og forretningsdrift er en forutsetning. Du må trives med å ta ansvar, ha god struktur og være detaljorientert.

R. Teige Elektro AS kan tilby en meget selvstendig stilling med gode personlige utviklingsmuligheter. For den rette person er der et betydelig potensial til å bidra til videreutviklingen av selskapet, i et fremtidsrettet og samfunnskritisk segment. R. Teige Elektro AS tilbyr gode betingelser i et hektisk og inkluderende arbeidsmiljø.

Er dette noe for deg?

Ved spørsmål, kontakt gjerne en av våre rekrutteringsrådgivere hos Headvisor; Bjørn Horne på tlf. 911 61 390 eller Janne Siri Horne på tlf. 907 21 164. Henvendelser til våre rådgivere blir om ønskelig behandlet fortrolig overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt. Kortfattet søknad med CV sendes snarest.