Ønsker du å bli en pådriver for teknologiutvikling og investeringer i klima- og energitiltak? Enova

Vi i Enova skal drive fram en markedsutvikling for klima- og energiteknologi som kan ta oss til lavutslippssamfunnet. Nå trenger vi flere engasjerte kollegaer med høy faglig kompetanse og evne til å gjøre en forskjell. Vil du bli med på laget?

Rolle og oppgaver
Hos oss vil du jobbe med teknologi, investeringer og virkemidler for klima- og energitiltak i privat og offentlig sektor. Du vil få varierte oppgaver tett på aktører i ulike bransjer.

Du vil være i dialog med ulike aktører i markedet, gi råd og inspirere til handling. Å vurdere spørsmål om finansiering og søknader om støtte er en vesentlig del av stillingen. Du vil følge prosjektene vi støtter frem til realisering og delta i utvikling og driften av Enovas virkemidler. Å spre kunnskap og erfaringer fra prosjektene vi støtter er en viktig oppgave for Enova.

Vi tilbyr spennende utfordringer og muligheter i en kunnskapsintensiv virksomhet preget av stort engasjement og utviklingsvilje. Arbeidsoppgavene vil være faglig utfordrende i samspillet mellom teknologi, offentlige virkemidler, marked og politikk.

Hvem er du?
Du må ha evnen til å sette deg inn i ulike teknologiske, forretningsmessige, samfunnsmessige og økonomiske spørsmål. Videre bør du ha interesse for klima- og energipolitikk og kunne sette deg inn i ulike rammebetingelser og virkemidler på området.

Erfaring med teknologi, energi- og klimafaglige problemstillinger og finansiering- og investeringsanalyser er en fordel, men ikke en forutsetning.

Styrker og holdninger vi er på utkikk etter er:

  • imøtekommende og profesjonell
  • målrettet og prestasjonsorientert
  • strukturert og effektiv
  • fleksibel og samarbeidsvillig
  • utviklingsorientert og endringsvillig

Kunnskap og ferdigheter du bør ha:

  • utdanning på masternivå, gjerne med fagkombinasjoner som inkluderer teknologi og/eller økonomi (krav til utdanning kan erstattes av relevant erfaring)
  • allsidighet og evne til å sette deg inn i ulike problemstillinger

Stillingene er plassert i vår avdeling Marked, som er delt i fire områder med ansvar for våre virkemidler og kontakten med ulike deler av markedet.

Vi lever etter våre verdier; modig, grundig, lærende og markedsnær, og motiveres av vår visjon «Livskraftig forandring». Velkommen på laget!

Søknadsfrist 18.04.21, men vi ønsker gjerne at du viser din interesse snarest.

Arbeidssted er Enovas kontor på Brattørkaia i Trondheim.

Ønsker du ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med Christian Leirvik HR-rådgiver i Enova, tlf. 907 92 637 eller Kirsti Kalseth Sjøhaug i Headvisor, tlf. 977 31 680. Henvendelser til Headvisor kan gjøres i full fortrolighet.

For å fremme mangfold og variasjon blant våre ansatte ønsker vi å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.
I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan offentliggjøres selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkerne vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette.