Daglig leder - Tertnes Entreprenør AS

Ettersom nåværende daglig leder går over i en annen rolle i Presis Infra-konsernet søker vi nå hans etterfølger.

Vi er på jakt etter en daglig leder som ser muligheter i markedet, og som liker å jobbe i et prosjektorientert miljø. Vi er svært opptatt av kvalitet og HMS i alt vi gjør. Det er derfor viktig at du i tillegg til å være strategisk har et operativt fokus i den daglige driften.

Som person har du stor gjennomføringsevne og fokus på å levere riktig kvalitet til riktig tid og kost. Du må være strukturert og strategisk, og ha evne til å kommunisere godt med ulike typer mennesker. Har du i tillegg et forretnings- og markedsorientert fokus, og er sulten og motivert, kan du være den rette personen for oss.

Du har erfaring fra entreprenørbransjen. Du må forstå suksesskriteriene i et prosjekt, og bør således kunne vise til gode, oppnådde resultater enten som prosjektleder eller leder. Du må ha god forretningsforståelse og sterke egenskaper knyttet til tilbuds- og markedsarbeid. I tillegg ser vi gjerne at du har høyere utdanning.

Vi kan tilby en sentral rolle i et solid selskap. Du vil få store påvirkningsmuligheter i forhold til å videreutvikle virksomheten og organisasjonen. Hos oss får du en hektisk hverdag i et selskap med store ambisjoner, bestående av engasjerte og dyktige medarbeidere.

Les mer om oss her: Tertnes Entreprenør AS (visbrosjyre.no)

Interessert?

Ved spørsmål kontakt en av våre rådgivere hos Headvisor; Bjørn Horne (91161390) eller Janne Siri Horne (90721164). Kortfattet søknad med CV sendes snarest. Alle spørsmål til våre rådgivere blir om ønskelig behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.