Leder for kommunikasjon og markedsføring - Enova

Vil du videreutvikle Enova og bidra til den viktigste omstillingen?

Enova jobber med Norges omstilling til lavutslippssamfunnet, og skal i nært samspill med næringslivet bidra til at ny klima- og energiteknologi utvikles og tas i bruk i samfunnet. For å lykkes med det har vi høye ambisjoner for utviklingen av egen organisasjon, der digital transformasjon er et viktig element. Et ledd i dette er å bli en datadrevet organisasjon som tar i bruk nye teknologiske muligheter i vår utvikling av virksomheten.

Nå søker vi etter en utviklingsorientert og drivende leder som skal være med å bidra til de høye ambisjonene. Vi ser etter deg som vil være med å bidra til å engasjere industrien, næringslivet og bedrifter i Norge til å ta det grønne skifte!

Sentrale oppgaver i det daglige arbeidet:

Som leder vil du blant annet:

  • Ha et helhetlig ansvar for kommunikasjons- og markedsføringsarbeid i Enova
  • Ha ansvar for målrettet markedskommunikasjon ved bruk av «inbound» metodikk og digitale verktøy, og være eier av den overordnede markedsføringsstrategien som etableres i samsvar med de ulike markedsområdene i Enova
  • Ha ansvar for utvikling og drift av alle våre kommunikasjonskanaler
  • Sikre tett samspill med relevante avdelinger i Enova

Hvem ser vi etter?

  • Vår nye leder har sterke faglige ferdigheter i strategisk og operativ markedsføring og kommunikasjon.
  • Du bør ha erfaring fra datadrevet og automatisert markedsarbeid, og du bør være godt kjent med både inbound marketing, SEO. SEM, ABM, SOME og programmatisk annonsering. Videre har du minimum 3-5 års relevant arbeidserfaring fra lignende rolle. Kjennskap til Hubspot er en fordel, men det viktigste er evnen og viljen til å lære raskt.
  • I tillegg til fagkunnskap innen digitale kampanjer, kreves det gode kommunikasjonsferdigheter skriftlig og muntlig.
  • Du er strukturert, analytisk og målrettet.
  • Som leder er du ansvarlig og fremoverlent, driver prosesser fremover og brenner for å utvikle laget og de du leder.

Enova

Enova er en verdibasert organisasjon og har valgt å legge styrkebasert ledelse til grunn for utviklingen av selskapet og den enkelte medarbeider. Vi lever etter våre verdier; modig, grundig, lærende og markedsnær, og motiveres av vår visjon «Livskraftig forandring».

Vi tilbyr spennende utfordringer og muligheter i en kunnskapsintensiv virksomhet fylt med stort engasjement og utviklingsvilje. Miljøet i Enova er preget av høye krav og dyktige medarbeidere. Stillingen rapporterer til Strategidirektør.

Videre prosess

Søknadsfrist er 25. april 2021, men vi ønsker gjerne at du viser din interesse i god tid før fristens utløp.

Arbeidssted er Enovas kontor i Trondheim.

Ønsker du ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med Enova ved Strategidirektør Tonje Foss, tlf. 996 10 116, eller vår rådgiver Kirsti Kalseth Sjøhaug i Headvisor, tlf. 977 31 680. Henvendelser til Headvisor kan gjøres i full fortrolighet.

For å fremme mangfold og variasjon blant våre ansatte ønsker vi å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan offentliggjøres selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkerne vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette.