Digital forretningsutvikler - LOKALBANK - et nært samarbeid

Vil du være med å skape norsk finanshistorie og bli en del av vårt LOKALBANK-lag?

Vi har kommet langt i å bygge LOKALBANK-laget, men trenger nå deg for å gjøre oss enda bedre. Vi ser etter en CRM orientert digital forretningsutvikler som trives i grensesnittet mellom forretning og teknologi. Hos oss vil du være med å videreutvikle nye metoder og digitale løsninger for å sikre best mulig kundeopplevelse i den digitale kundereisen, basert på endret kundeadferd og nye teknologiske muligheter og løsninger.

Du vil være en katalysator for digital forretningsutvikling i bankene og være støttespiller innenfor datadrevet markedsføring, inklusive sosiale medier, annonsenettverk og egne nettsider. Stillingen innebærer utstrakt jobbing i team for utvikling og utnyttelse av datavarehus for salg og markedsføring av bankenes produkter. Vårt oppdrag er å utvikle effektive tjenester med høy kvalitet.

Vil du bidra til at våre banker fremstår som attraktive og samstemte på alle digitale kundeflater, hører vi gjerne ifra deg!

Hvem ser vi etter?
Du er en lagspiller som drives av å lykkes sammen med andre. Du er fremtidsrettet og har et sterkt ønske om å «gjøre en forskjell» og bidra til at LOKAKBANK er relevant i fremtiden.

Du er opptatt av kundereisen, forstår grensesnittet inn mot kunden og er oppdatert på den teknologiske utviklingen. Du liker å ligge i front og utvikle nye metoder for å nå nye kunder.

Du har god evne til å koble systemforbedringer til forretningsmessige mål. I tillegg er du opptatt av å få utviklet gode løsninger for å gjøre våre kunders hverdag bedre. Du har høyere relevant utdanning og erfaring.

Videre prosess
Søknadsfrist er 25. april 2021, men vi ønsker gjerne at du viser din interesse i god tid før fristens utløp

Arbeidssted er LOKALBANK sitt kontor i Trondheim Sentrum.

Vi tilbyr en interessant og utfordrende stilling i et kompetent fagmiljø. Ønsker du ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med administrasjonssjef Svein Ove Sandvik i LB Selskapet AS , tlf. 906 08 180, eller våre rådgivere i Headvisor, Kirsti Kalseth Sjøhaug, mobil 977 31 680/ Kristin Haugen, mobil 971 55 441. Henvendelser til Headvisor kan gjøres i full fortrolighet.