Direktør økonomi & organisasjon/CFO - Fjord Tours Group AS

Vi skal levere hele eller deler av ferieopplevelsen til alle som ønsker en bærekraftig ferie i Skandinavia! Gjennom digital utvikling og global distribusjon av turistbaserte transporttjenester og reiseopplevelser skal vi mer enn tre-doble vår omsetning de kommende årene.

Vi skal gjøre det mulig for turister fra hele verden å oppleve
Skandinavia på en bærekraftig måte!

Vi skal være en global digital distributør som tilbyr bærekraftige reisemål og reiseopplevelser i Skandinavia. Som en del av vår satsing er vi på jakt etter en nytenkende og kommersiell orientert Direktør økonomi & organisasjon/CFO som skal bidra i vår ambisiøse satsing videre.

Direktør økonomi & organisasjon/CFO vil være ansvarlig for økonomi, finans, HR og administrasjon i virksomheten. Du vil delta aktivt i arbeidet med strategi knyttet til organisasjonsutvikling, investeringer og oppkjøp, og bistå i arbeid overfor styret. I tillegg skal du lede arbeidet med økonomistyring, regnskapsarbeid og rapportering. Avdelingen består i dag av to erfarne medarbeidere innen økonomi og regnskap/organisasjon.

Vi har fokus på kontinuerlig fornying og digitalisering av rutinene i selskapet. I tillegg er vi svært opptatt av å legge til rette for utviklingsplaner som sikrer god kompetanseutvikling internt.

Vi setter våre verdier høyt, og har fokus på å videreutvikle kulturen i selskapet basert på disse; «Vi gjør ting enkelt», «Vi gjør ting på nye måter», «Vi sprer glede» og «Vi er til å stole på».

Vi er på jakt etter deg som har erfaring fra økonomi-, finans- og strategisk arbeid. I tillegg må du ha god erfaring med personal- og organisasjonsutvikling. Du bør ha erfaring som leder, og gjerne ha vært med på en digitaliseringsreise. I tillegg er det et stort pluss om du har erfaring fra styrearbeid. Vi ønsker at du har relevant, høyere utdanning.

Som person er du nytenkende og moderne. Du har en kommersiell teft, og har god digital kompetanse. Det er viktig at du er flink med mennesker og har gode samarbeidsevner. Har du i tillegg stor arbeidskapasitet og er effektiv, kan du være den vi er på jakt etter.

Hos oss vil du få en sentral stilling som del av ledergruppen i selskapet. Du vil lede mye av arbeidet med økonomistyring og investeringer, samt organisasjons- og personalutvikling. Du vil ha en svært sentral rolle i den videre utviklingen av virksomheten sammen med dyktige medarbeidere.

Blir du med på reisen?

Ved spørsmål kontakt en av våre rådgivere hos Headvisor; Janne Siri Horne (90721164) eller Bjørn Horne (91161390). Kortfattet søknad med CV sendes snarest og innen 18.04.2021. Alle spørsmål til våre rådgivere blir om ønskelig behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.