Vil du være med på å skape og videreutvikle møteplass, næringspark og mottak for turister og andre?

Hva skjer?

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som vil arbeide med å fylle vår næringspark med leietakere, aktiviteter og opplevelser. Du bidrar til å skape både attraktivitet og identitet i bygget. Vi ønsker at næringsparken skal bli en naturlig møteplass for lokalbefolkningen og en god velkomst til turister som seiler forbi. Spaden er satt i jorda og byggingen er i gang for fullt. Vi har mange planer for videre utvikling av næringsområdet i nært samarbeid med andre aktører og samarbeidspartnere.

Vi har nå behov for å utvide og styrke laget vårt med en ekstra ressurs, som vi kan engasjere over en periode fremover i et prosjekt engasjement. Hvor stort omfanget blir vil avhengig av løpende behov og din kompetanse og dine egenskaper.

Hvem ser vi etter?

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har god kjennskap til næringslivet på Sunnmøre, og som har et godt nettverk å trekke veksler på. Du byr på solid markedskompetanse og er vant å arbeide med strategisk posisjonering og markedsføring. Du har gjerne, men ikke et krav, erfaring med utvikling av næringseiendom, og er i stand til å kunne analysere og skissere byggets muligheter, innhold og hvilke leietakere vi har og bør ha ut ifra dette. Du liker å arbeide både strategisk og operativt og har sterk gjennomføringskraft. Du er fleksibel, løsningsorientert og en lagspiller.

Kontaktinformasjon

Dersom du kjenner deg igjen i beskrivelsen, send oss din CV og søknad, eller ta kontakt med daglig leder Rita Sævik, tlf. 901 60 715, eller vår rådgiver i Headvisor AS, Kirsti Kalseth Sjøhaug, tlf. 977 31 680. Søknadsfrist: 27. mai 2021.