Prosjektansvarlig Samferdsel - R. Teige Elektro AS

Vil du være med og videreutvikle en av Norges ledende nisje-elektrobedrifter?

R. Teige Elektro har lang erfaring med prosjektering og salg av nød- og sikkerhetsbelysning, og har de siste 10 årene etablert seg innenfor samferdselssegmentet.

Samferdselssegmentet er i vekst, og vi er på jakt etter en Prosjektansvarlig som vil få et selvstendig ansvar for å sikre gjennomføring av løpende prosjekter, samt videreutvikle vår posisjon innenfor markedet. Du vil også bli ansvarlig for å følge opp eksisterende nøkkelkunder.

Som Prosjektansvarlig vil du også ivareta våre salg til eksisterende og nye kunder innen samferdselssegmentet, herunder tilbudsarbeid og oppfølging av disse. Teknisk bistand til våre kunder er også en sentral del av stillingen. I gjennomføring av løpende prosjekter vil du få ansvar som prosjektleder, herunder budsjett- og resultatansvar.

Du må ha praktisk forståelse og evne til å sette deg inn i våre kunders behov. Vi ser etter deg som har elektrobakgrunn, gjerne innen samferdsel; på installatør- eller kunde-siden. Vi ønsker at du er utdannet elektroingeniør, BSc. Relevant erfaring kan kompensere for utdanning. Du bør ha erfaring fra tyngre salgsprosesser mot komplekse kunder. Erfaring med bruk av sosiale medier i markedsføring og kundekommunikasjon vil være en stor fordel.

Som person må du trives med å ta kontakt med andre mennesker og å bygge relasjoner. Du må være kommersiell, og forståelse for prosjektøkonomi og forretningsdrift er en forutsetning. Du må trives med å ta ansvar, ha god struktur og være detaljorientert.

R. Teige Elektro AS kan tilby en meget selvstendig stilling med gode personlige utviklingsmuligheter. For den rette person er der et betydelig potensial til å bidra til videreutviklingen av selskapet, i et fremtidsrettet og samfunnskritisk segment. R. Teige Elektro AS tilbyr gode betingelser i et hektisk og inkluderende arbeidsmiljø.

Er dette noe for deg?
Ved spørsmål, kontakt gjerne en av våre rekrutteringsrådgivere hos Headvisor; Bjørn Horne på tlf. 911 61 390 eller Janne Siri Horne på tlf. 907 21 164. Henvendelser til våre rådgivere blir om ønskelig behandlet fortrolig overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt. Kortfattet søknad med CV sendes snarest.