Vil du jobbe med salg av fremtidens teknologi? - Zebra Technologies

Vi vokser i Norden og skal derfor styrke vårt norske salgsteam ved å ansette deg som ønsker å jobbe med fremtidens teknologi i en av bransjens ledende selskaper. Dette er en mulighet for deg som har noen års erfaring og som ønsker utvikling i karrieren. Rollen er sentral og innebærer å opprettholde og utvikle eksisterende virksomhet, jobbe med definerte nye kunder samt aktivt søke vekstmuligheter for det Nordiske teamet.

VIKTIGE ARBEIDSOPPGAVER VIL VÆRE:

Du vil være en del av vårt eksisterende salgsteam i Norge og jobbe tett med andre kollegaer. Du vil få grundig opplæring i våre produkter og tjenester og stor mulighet til å påvirke din egen hverdag. Viktige arbeidsoppgaver vil være:

 • Utvikle og pleie eksisterende kunderelasjoner sammen med teamet i Norge
 • Salgsaktiviteter mot nye kunder og markeder
 • Bearbeide forespørsler fra kunder og bistå i utarbeidelsen av anbud
 • Analyse av sluttkundenes virksomhet og analysere salgsmuligheter
 • Være oppdatert på markedet og konkurrenter
 • Støtte salgskampanjer på tvers av de nordiske landene
 • Gi statusrapporter til salgsteamet, inkludert prognoser for nye muligheter
 • Vedlikeholde og oppdatere muligheter og prognoser i SFDC (Salesforce)

Vi ser deg som vil jobbe med fremtidens digitale produkter i et internasjonalt selskap. Du har gjerne noen års erfaring fra teknisk salgsvirksomhet, helst i tilsvarende bransje, men er du nyutdannet og brenner for gode salgsprosesser oppfordrer vi deg til å søke. Kandidater må ha god forretningsforståelse og evne å presentere løsninger for våre kunder og partnere. Du må ha god skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk og engelsk og beherske moderne IT verktøy som Power Point og Excel. Sist, men ikke minst, må vår nye kollega skape gode mellommenneskelige relasjoner internt og eksternt.

Zebra Technologies tilbyr et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø. Derfor ønsker vi søkere fra alle deler av samfunnet velkommen. Det må påregnes noe reising, primært i forbindelse med kundebesøk og oppfølging, i stillingen.

VIKTIGE PERSONLIGE EGENSKAPER:
Personlige egenskaper er viktig for oss i Zebra. Vår ansatte er vår viktigste ressurs og skal bidra til et godt miljø, gode resultater og fornøyde kunder. Viktige egenskaper vil være:

 • Du har gode evner til å bygge relasjoner internt og eksternt
 • Du er nysgjerrig, resultat- og løsningsorientert
 • Du er initiativrik og handlingsorientert
 • Du er ambisiøs med ønske om å bidra til vekst
 • Du er strukturert og ryddig

Som ansatt i Zebra Technologies blir du en del av et miljø som leverer bransjeledende løsninger. Vi satser på våre ansatte, og er overbevist om at engasjerte medarbeidere er den viktigste ressursen vi har. Vi kan tilby gode faglige og personlige utviklingsmuligheter, et godt arbeidsmiljø og stor grad av fleksibilitet. I Zebra får du konkurransedyktige betingelser med mulighet for å påvirke sin egen inntjening. For rett person vil det også være mulighet for internasjonale stillinger i selskapet.

Video om oss

For ytterlige informasjon om stillingen, kontakt vår rådgiver i Headvisor Bjørn Waagø, tlf: 900 96 668. Vis din interesse for stillingen ved å registrere søknad og CV så snart som mulig.