Vil du jobbe med fremtidens teknologi i vårt salgstekniske team? - Zebra Technologies

Vi ser etter en Pre-Sales ingeniør som vil jobbe tett med vårt salgsteam i Norge og være en del av vårt EMEA salgstekniske team. Pre-Sales posisjonen i Zebra Technologies er sentral og viktig. Du er den tekniske spesialisten som jobber sammen med selgere og hjelper til med å selge Zebras produktportefølje. Nøkkelaktiviteter i teamet inkluderer å tilby teknisk ekspertise ifm. kundemøter og besøk, gi støtte på messer, jobbe med ulike konsepter og være «kundens stemme» i Zebra Technologies.

I rollen vil du bli støttet av et entusiastisk lokalt team og du vil jobbe med partnere og tekniske ressurser for å levere teknisk ekspertise til et bredt spekter av produkter og løsninger.

VIKTIGE ARBEIDSOPPGAVER VIL VÆRE:

 • Bidra med teknisk kunnskap og produktkunnskap til våre kunder og partnere
 • Koordinering av tekniske salgsaktiviteter for potensielle kunder
 • Bidra til å kalkulere kostnad for utførelse av tekniske prosjekter
 • Holde deg oppdatert på bedriftens valg av tekniske produkter og løsninger
 • Kvalitetssikre løsninger iht. spesifikasjoner.
 • Presentere selskapets profil, tjenester og produkter på en profesjonell måte, herunder planlegging og gjennomføring av tekniske presentasjoner for kunder, partnere og potensielle kunder.
 • Bidra til nysalg og mersalg

Vi ser etter deg som trolig har høyere teknisk utdannelse innen IT, utvikling eller elektronikk og noen års erfaring i tilsvarende roller eller salgsroller. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. En interesse for programvareutviklingsverktøy og programmeringsspråk relatert til mobile enheter (Android) vil være fordelaktig, og enhver interesse for nye teknologier som IoT, robotikk, AI er en bonus. Du må ha god skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk og engelsk, samt kunne holde presentasjoner internt og eksternt for bla. kunder og partnere. Kandidater må beherske Office programmer som Power Point og Excel godt.

Zebra Technologies tilbyr et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø. Derfor ønsker vi søkere fra alle deler av samfunnet velkommen. Det må påregnes noe reising, primært i forbindelse med kundebesøk og oppfølging, i stillingen.

VIKTIGE PERSONLIGE EGENSKAPER:

Personlige egenskaper er viktig for oss i Zebra. Vår ansatte er vår viktigste ressurs og skal bidra til et godt miljø, gode resultater og fornøyde kunder. Viktige egenskaper vil være:

 • Du er teamorientert, men har også evne til å agere selvstendig
 • Du har gode evner til å bygge relasjoner og samarbeide
 • Du er nysgjerrig, resultat- og løsningsorientert
 • Du er initiativrik og handlingsorientert
 • Du er en ansvarlig person med høy gjennomføringsevne
 • Du er strukturert og ryddig

Som ansatt i Zebra Technologies blir du en del av et miljø som leverer bransjeledende løsninger. Vi satser på våre ansatte, og er overbevist om at engasjerte medarbeidere er den viktigste ressursen vi har. Vi kan tilby gode faglige og personlige utviklingsmuligheter, et godt arbeidsmiljø og stor grad av fleksibilitet. I Zebra får du konkurransedyktige betingelser med mulighet for å påvirke sin egen inntjening. For rett person vil det også være mulighet for internasjonale stillinger i selskapet.

Video om oss

For ytterlige informasjon om stillingen, kontakt vår rådgiver i Headvisor Bjørn Waagø, tlf: 900 96 668. Vis din interesse for stillingen ved å registrere søknad og CV så snart som mulig.