Prosjektingeniør - Kybernetikk - Moen Marin

Vil du utvikle fremtidens teknologi i havbruksnæringen?

Har du interesse for utvikling av datadrevne tjenester og utvikling av nye automasjonsløsninger? Da vil vi høre fra deg!

Du bli en del av et lite selskap som er verdens største leverandør av arbeidsfartøyer til havbruksindustrien. Som en del av ScaleAQ, vil du få muligheten til å utveksle kunnskap og læring med andre software utviklere og digitale miljøer i konsernet som er verdensledende innenfor sine områder. Som kompetansebedrift har vi høyt fokus på faglig utvikling, og vil legge til rette for at du får dyrket dine interesser og holde deg oppdatert på teknologi i rask utvikling.

Som prosjektingeniør innen kybernetikk vil du jobbe i grenselandet mellom R&D, akademia, prosjekt og IT-utvikling. Du vil være sentral i utviklingen av våre tjenester knyttet til datadrevne support tjenester til våre produkter og andre nye datadrevne tjenester som skal skape merverdi rundt våre båter. Prosjektene vil ha stor spennvidde og du vil få jobbe opp imot mange spennende fagmiljøer. I dag jobber vi med alt fra autonomi, prediktivt vedlikehold på våre båter til innsamling av miljødata.

Du vil få mulighet til å jobbe tett opp imot kunder i kundestyrte utviklingsprosjekter samt mot vår tekniske avdeling i utviklingen av operative støtteapplikasjoner.

Kompetansebakgrunn:

  • Du har relevant universitetsutdanning på masternivå innen kybernetikk eller elektro
  • Du har grunnleggende kompetanse på programmering, f.eks. Python, C#/C.
  • Du har erfaring med programmering av automasjonsløsninger og PLS, f.eks. Wago eller Siemens
  • Du har interesse for IoT løsninger, og har erfaring med Raspberry Pi/Revolution Pi, Arduino eller tilsvarende
  • Du har en praktisk tilnærming til faget og er ikke redd for å reise om bord på en båt og koble deg opp imot sensorer for å samle inn data

Personlige egenskaper:

  • Du er en lagspiller og liker å jobbe i små smidige team
  • Du er nysgjerrig, kreativ, løsningsorientert og liker å holde seg oppdatert på nye teknologier og trender
  • Du er selvgående og har en strukturert arbeidsform

Hos oss får du følge opp utviklingsprosjekter, innovasjonsprosjekter, masterstudenter og jobbe opp imot, forskning og akademia. Og har du i tillegg interesse for båter, akvakultur og maritimt miljø – da blir dette spennende! Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode forsikringsordninger.

For ytterligere informasjon kan du kontakte Moen Marin AS ved servicesjef Jan-Egil Wagnild, tlf. 930 36 662 eller vår rådgiver i Headvisor AS Lars Jakob Arnøy, tlf. 907 69 045. Alle henvendelser behandles konfidensielt.
Søknadsfrist: Snarest