Chain Manager / Kjedesjef Norge - Nordsjö Idé & Design

Vi ekspanderer i Norge.

Nåværende kjedesjef ønsker å tre tilbake, og vi søker etter en avtager for å videreføre vekst og utvikling av NID Norge.

Hovedansvar vil være å utvikle lønnsomhet for faghandel segmentet i Norge, med ansvar for kjedens budsjett (P&L), og kommersielle mål. Følge opp og utvikle eksisterende og nye kjedemedlemmer i Norge, samt øke distribusjon av kjeden og AN/ Nordsjö produkter innen faghandel i Norge. Kjedesjef Norge bidrar aktivt i et fremtidsrettet kjedesamarbeid med Sverige.

Hovedoppgaver vil være relatert til: Kommunikasjon og relasjons tiltak mot medlemmer/ prospekts, kjedetreff, kunderåd, kompetansebygging, etablere og gjennomføre årsplaner og kampanjegjennomføring for kjeden. Videreføre- og utvikle kjedens digitale initiativ og strategi.

Kjeden har stort fokus på premium forbruker segmentet, herunder også å utvikle business og konsept innen et premium forbruker segmentet som ønsker jobben utført (DIFM).
Hvem ser vi etter:
Som person er du utadvent, åpen, og ærlig. Du har en strukturert og systematisk arbeidsmetodikk. Du viser et sterkt engasjement, har et positivt konkurranseinstinkt og er forretningsorientert. Du har et sterkt driv og evne til å beslutte og iverksette. Du er en dyktig formidler med god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk. Du er flink med folk og en god relasjonsbygger. Du er god på å skape relasjoner; utvikle og utnytte ditt nettverk. Ha evne til nytenkning.

Vi ser gjerne at du har følgende bakgrunn og kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra kjededrift, eller retail virksomhet, og kunne vise til gode resultater.
  • Ledererfaring
  • Erfaring med bruk av digitale arbeidsverktøy, og god innsikt i digital markedsføring.
  • Relevant utdanning, og eventuelt erfaring fra bransjen er en fordel - men ikke et krav.

Vi kan tilby:
En spennende og utfordrende jobb i et internasjonalt selskap. En glimrende mulighet til å påvirke utviklingen av NID kjeden. AkzoNobel i Norge har et sterkt fagmilø, og motiverte kolleger som jobber sammen mot felles mål. Du får mulighet til å delta på en ekspansiv satsing. Noe reisevirksomhet må påregnes. Lønn etter kvalifikasjoner og oppnådde resultater.

Les mer om NID, og Nordsjø/ Akzo Nobel på våre hjemmesider www.nordsjoidedesign.no, og www.nordsjo.no. Arbeidssted er Sofiemyr, Kolbotn.

Synes du jobben høres interessant ut, send en kortfattet søknad med CV snarest, og senest innen 30. juni 2021. Om ønskelig blir henvendelser til vår rekrutteringsrådgiver behandlet fortrolig overfor oppdragsgiver inntil annet er avtalt.

VIDEO OM OSS

Ved spørsmål kontakt vår rekrutterings-rådgiver hos Headvisor AS; Asbjørn Grini på tlf. 917 94 825. Du kan også kontakte AkzoNobel ved Commercial Manager Norge, Svein R. Sebjørnsen, tlf. 905 64 843, eller Kjedeleder Norge, Torgeir Skjerve på tlf. 957 64 463.