Vil du være med og utvikle tryggere veier?

Veksten fortsetter!

Hos vår klient møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Klienten vår opplyser om jobben, kvalifikasjonene og utviklingsmulighetene på følgende måte:

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske medarbeideren hos oss imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i en engasjert og sterk flerfaglig gruppe. Arbeidsmiljøet er godt og sosialt, og for oss er det viktig at du har det bra på jobb. Som vegplanlegger blir du del av et team som nå består av 12 personer. Gruppen har ulik spredning i alder og erfaring, men alle er nysgjerrige og engasjerte. Med deg på laget øker kapasiteten, slik at vi kan gjennomføre enda flere prosjekter i fremtiden. Vi søker deg som tar ansvar og initiativ, deler kunnskap og bidrar til å gjøre dine kollegaer gode. Du er opptatt av å utvikle deg, samtidig som at du har fokus på forretningsmessige mål.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en verdifull bidragsyter for å videreutvikle det sterke vei-miljøet. Vi har nok å henge fingrene i, og du får bryne deg på spennende og krevende prosjekter i hele landet. Vi er blant annet engasjert i store oppdrag knyttet til Bybanen i Bergen, Infrastrukturplan for Mindemyren, , E39 ved Mandal og E6 langs Mjøsa, men også små og mellomstore prosjekter lokalt. Stillingen kan tilpasses din kompetanse i tråd med kontorets behov, og du vil i høy grad kunne påvirke din egen hverdag.

Dine arbeidsoppgaver består blant annet av:

  • Gjennom prosjektering og prosjektledelse vil du bidra med kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger i prosjektene lokalt og andre steder i landet.
  • Disiplinledelse.
  • Anbudsprosesser, beskrivelse og kontrahering.
  • Kompetanseheving av enheten og vei-miljøet.

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør/ingeniør innen samferdsel.
  • Du har helst minst 8 års erfaring fra rådgiver, entreprenør eller offentlig virksomhet
  • Du bør beherske relevante programvarer som Novapoint, G-prog, AutoCad mm. og har interesse for modellbasert prosjektering.
  • Du må kjenne til relevant grunnlag for vei-prosjektering og - bygging, eksempelvis Statens Vegvesens håndbøker og kommunale normer.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med: Trond Henanger- Headvisor, tlf 47 30 20 61 eller epost: trond.henanger@headvisor.no