Daglig leder - Proxima HydroTech AS

Da vår nåværende daglig leder går over i en annen sentral rolle i virksomheten er vi på jakt etter en ny daglig leder, som skal bidra sterkt i våre ambisjoner om videre vekst!

Som Daglig leder blir dine viktigste oppgaver å lede virksomheten gjennom en spennende vekst-fase. Du vil ha overordnet ansvar for våre ansatte, og skal utvikle organisasjonen i tråd med selskapets mål og strategier. I tillegg til å markedsorientere virksomheten, og bidra til sterk omsetningsvekst, skal du også ivareta et godt økonomisk resultat. Du skal til enhver tid påse at virksomheten har et aktivt og korrekt forhold til lovverk, forskrifter, og rammetillatelser gitt av myndighetene.

Vi er i en utviklingsfase, så det blir gode muligheter til å selv være med å påvirke oppbyggingen av våre tjenester, og definere disse basert på kundens behov. Videre blir du en nøkkelrolle i utviklingen både av organisasjonen og digitalisering av virksomheten internt.

Vi er på jakt etter deg som har både markedsmessig- og god teknisk forståelse. Du trenger ikke å komme fra energi-bransjen, men det er viktig for oss at du er interessert og nysgjerrig på bransjen. Det er en fordel om du har erfaring med å bygge opp en organisasjon. Du må være god til å holde presentasjoner og dialog med andre mennesker. Du må også ha gode IT-kunnskaper og forståelse for teknologi- og driftssystemer. Vi ønsker i tillegg at du har høyere utdanning innen relevant fagfelt.

Som person trigges du av entreprenørskap, og ønsker å være med å bygge noe. Du må være strukturert, og god til å presentere. Å utvikle organisasjonen er viktig, så du må også være utadvendt og god til å kommunisere med ulike typer mennesker. Du evner å skape tillit, og er troverdig i dialog med kundene. Vi er ambisiøse i forhold til videre vekst, og trenger derfor en person i rollen som er fremoverlent, sulten og som ønsker å være med å bygge selskapet videre.

Hos oss blir du del av et selskap med store ambisjoner og solide eiere. Du vil få mulighet til å påvirke både utviklingen av selskapet og rollen. I stillingen vil du få varierte arbeidsoppgaver og stor mulighet til å påvirke egen hverdag. Det er sentralt at du bygger gode relasjoner til ulike mennesker både internt i organisasjonen, hos eierne, og ikke minst til våre kunder. Proxima Hydrotech gir deg mulighet til å bidra positivt til et bærekraftig samfunn, som del av det grønne skiftet.

Arbeidssted: Vi ønsker gjerne at du holder til i nærheten av Rosendal, men vi er åpne for å vurdere andre arbeidssteder for den rette kandidaten.

Ved spørsmål kontakt en av våre rådgivere hos Headvisor; Janne Siri Horne (90721164) eller Bjørn Horne (91161390). Kortfattet søknad med CV sendes snarest og innen 01.08.2021 via www.headvisor.no. Alle spørsmål til våre rådgivere blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.