Fagspesialist Betalingsformidling / Cash Management - LOKALBANK - et nært samarbeid

Vil DU være med å skape norsk finanshistorie og bli en del av vårt LOKALBANK-lag?

Vi leverer spisskompetanse og tjenester til våre lokalbanker. Vi søker nå etter deg med solid faglig kompetanse innenfor betalingsformidling og bedriftsløsninger. Du trives med variasjon og et spenn av oppgaver, og håndterer alt fra tekniske systemutfordringer til faglig støtte i komplekse saker. Du gjennomfører opplæringsaktiviteter, koordinerer og implementerer faglige endringer og oppdateringer. Du overvåker lov- og sektorkrav for å sikre at vi er compliant innenfor fagområdet.

Du vil være en pådriver og kravstiller for videre utvikling av fagområdet. Du får ansvar for å etablere et tett samarbeid med våre leverandører av systemer og løsninger. Du tar en aktiv og førende rolle i vårt fagteam innenfor betalingsformidling for bedriftsmarkedet, og du blir en aktiv deltaker i ulike faglige nettverk og andre forum for faglig påfyll og kompetansedeling.

Hvem er du som ser vi etter?
Du er en lagspiller som drives av å lykkes sammen med andre. Du jobber fremtidsrettet med et sterkt ønske om å gjøre en forskjell.
Du har høyere relevant utdanning og erfaring fra et eller flere av områdene innenfor bank, betalingsformidling-/tjenester, økonomistyring, treasury og/eller likviditetsstyring. Vi ser gjerne at du har god prosesskompetanse, og erfaring fra og interesse for effektiviserings- og forbedringsarbeid. Du er utstrakt kvalitetsbevisst og har god digital- og systemkompetanse. Du er faglig sterk, og trives i rollen med å være en fagspesialist til bankene på en effektiv og forståelig måte.

Finner du dette interessant, ta kontakt så får vi oss en god prat!

Videre prosess
Søknadsfrist er 12. august 2021.

Arbeidssted er LOKALBANK sitt kontor i Trondheim Sentrum.

Vi tilbyr en interessant og utfordrende stilling i et kompetent og engasjert fagmiljø. Ønsker du ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med administrasjonssjef Svein Ove Sandvik i LB Selskapet AS , tlf. 906 08 180, eller våre rådgivere i Headvisor, Kirsti Kalseth Sjøhaug, mobil 977 31 680/ Kristin Haugen, mobil 971 55 441. Henvendelser til Headvisor kan gjøres i full fortrolighet.