Nå starter jakten på topplederen i Lofotens mest folkerike kommune

Vestvågøy kommune er nå i full gang med det omfattende rekrutteringsarbeidet som skal resultere i ansettelse av ny kommunedirektør. Om kort tid kommer utlysningen.

Rådmann Kjell Idar Berg går av med pensjon i mars 2022. Og han blir dermed den siste med tittelen rådmann i Vestvågøy kommune.

Bergs arvtager vil etter ny lovgivning bære tittelen kommunedirektør.

- Utrolig viktig
Det er kommunestyret i Vestvågøy kommune som til slutt tilsetter den nye kommunedirektøren.

- Det å få lede arbeidet med tilsetting av ny kommunedirektør er noe jeg virkelig synes er spennende, og det er utrolig viktig for en av Lofotens største organisasjoner, sier ordfører Remi Solberg og fortsetter:

- For oss er det viktig at den nye kommunedirektøren er en person som har et brennende ønske om å gjøre en god jobb for kommunen - alle våre ansatte og alle innbyggerne våre.

Ser fram til samarbeidet
Om kort tid kommer utlysningen, og det er selskapet Headvisor som skal bistå tilsettingsutvalget i Vestvågøy kommune med rekrutteringen av ny kommunedirektør.

- Jeg ser fram til samarbeidet med resten av utvalget og Torstein Sneisen, partner i Headvisor, sier ordfører Remi Solberg.

Det gjør også Torstein Sneisen, som er oppdragsansvarlig partner i Headvisor.

- Dette er en av de mest spennende topplederjobbene i Lofoten, og det å bistå Vestvågøy kommune i denne prosessen ser jeg virkelig ser fram til. Vestvågøy med sin sentrale plassering i fantastiske Lofoten har gjort en kjempejobb over lang tid og plassert seg på kartet som en drivkraft i samfunnsutviklingen. Vi ser fram til å komme i kontakt med kandidater som har lyst til å lede organisasjonen videre inn i fremtiden, og bygge videre på et sterkt fundament, sier Torstein Sneisen.

Presentasjon av Vestvågøy kommune

Kontakt:

Remi Solberg, ordfører i Vestvågøy kommune, tlf. 906 70 131. Mail. remi.solberg@vestvagoy.kommune.no

Torstein Sneisen, partner i Headvisor, tlf. 918 88 186. Mail. torstein.sneisen@headvisor.no