Salgsdirektør Norge - Norva24

Vi har store ambisjoner om videre vekst, og i den sammenheng er vi på jakt etter en ambisiøs og forretningsorientert Salgsdirektør til nyopprettet stilling.

En av dine viktigste oppgaver er å støtte salgsorganisasjonen sentralt og lokalt. Du vil ha ansvar for å følge opp og videreutvikle nasjonale storkunder, både nye og eksisterende, i privat og offentlig sektor. Du får ansvar for, og må bidra aktivt ifm., utforming av anbudsbesvarelser, samt bidra til god overlevering mellom salg og drift, for å sikre optimal oppstart på nye kontrakter.

Vi ser videre et stort potensiale i å utvide tjenestespekteret hos eksisterende kunder. Det er viktig at du til enhver tid har oversikt over markedet, og kan identifisere potensielle kunder. Du må derfor trives med å bygge relasjoner og nettverk.

Vi er på jakt etter deg som har erfaring med strategisk salgs- og markedsarbeid, og gjennom dette har jobbet med både operative- og strategiske ressurser på kundesiden. Du må ha erfaring med å lede større salgsprosesser, og det er en fordel om du har erfaring fra tjenestebasert virksomhet. Det forutsettes god IT-faglig kompetanse og erfaring med bruk av CRM-system (gjerne SuperOffice). Har du i tillegg juridisk kompetanse, og erfaring med tunge kontraktsforhandlinger, vil det være en stor fordel.

Som person har du god forretningsforståelse, og er målbevisst. Du er jordnær, pragmatisk og bygger tillitsfulle relasjoner på en positiv måte – både internt og eksternt. Du må være teamorientert, og samtidig være drivende og selvgående. Videre er du fleksibel, og trives i en aktiv hverdag.

For riktig person er dette en attraktiv mulighet til å være en nøkkelperson i den ambisiøse ekspansjonsreisen til Norva24. Du vil få store muligheter til å påvirke og bidra i videre utvikling av konsernets virksomhet i Norge, samt internasjonalt. Du blir del av et kollegie med engasjerte og dyktige ledere og medarbeidere.

Er dette noe for deg?
Ved spørsmål, kontakt vår rekrutteringsrådgiver i Headvisor; Janne Siri Horne tlf. 907 21 164. Kortfattet søknad med CV sendes snarest og innen 30. september.