Rådgiver – Myndighetsrapportering - LOKALBANK - et nært samarbeid

Bli en del av vårt LOKALBANK-lag!

Vårt fagteam på Økonomiservice opplever økt etterspørsel etter våre tjenester og har nå behov for å styrke laget med en serviceorientert og proaktiv rådgiver. Du vil bidra inn i et bredt spekter av oppgaver innenfor blant annet regulatorisk myndighetsrapportering, finansiell rapportering, risikostyring, analyser og rapporter.

Vi er opptatt av å utvikle effektive tjenester med høy kvalitet, og har stort fokus på den digitale tjenestereisen. Du vil være sentral i arbeidet med videre utvikling av felles standardisering, forenkling og beste praksis for myndighetsrapportering. Du må trives i grensesnittet mellom fag, forretning og teknologi, og ha god teknisk innsikt i og forståelse for systemer og prosesser. Du vil samarbeide tett med kollegaer i lokalbankene, vår systemleverandør, samt bli involvert i dialog og kommunikasjon med Finanstilsynet, SSB og revisor.

Vi ser etter deg som har:

Høyere utdannelse innenfor fagområder som økonomi, finans, revisjon, regnskap. Du har relevant erfaring eksempelvis fra controlling, rådgivning og/eller revisjon. Kjennskap til bank og regulatorisk rapportering er ønskelig. Du har god system- og prosessforståelse, solid digital kompetanse og er en effektiv bruker av Excel og økonomirapporteringsverktøy. Kjennskap til bruk av Power BI er en fordel. Vi ser gjerne at du har erfaring fra forbedrings- og endringsarbeid, samt at du har vært med i implementering av nye systemer og i automatiseringsprosesser.

Du er utstrakt kvalitetsbevisst og har god forståelse for lover og regler. Du evner å anvende disse på en effektiv og forståelig måte. Du er faglig nysgjerrig, har gode analytiske evner, jobber strukturert, målrettet og prestasjonsorientert. Du har høy etisk standard, og ser på deg selv som initiativrik, ansvarsfull, leveransesterk og er en lagspiller med en positiv innstilling.

Videre prosess

Søknadsfrist snarest.

Arbeidssted er LOKALBANK sitt kontor i Trondheim Sentrum.

Vi tilbyr en interessant og utfordrende stilling i et kompetent fagmiljø. Ønsker du ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med våre rådgivere i Headvisor, Kirsti Kalseth Sjøhaug mobil 977 31680 /Kristin Haugen, mobil 97155441. Henvendelser til Headvisor kan gjøres i full fortrolighet.