Prosjektleder - Næringshus AS

Næringshus fortsetter veksten og satser videre mot vårt mål som ledende innen vårt forretningsområde.

Vi er derfor på jakt etter prosjektleder for våre totalentrepriser. Du vil få ansvar for hele prosjektet og må bygge gode team av rådgivere, entreprenører, leverandører og oppdragsgivere. Vi søker deg som har relevant erfaring gjerne som prosjektleder hos en entreprenør eller byggeleder hos en rådgiver. I Næringshus vil du bli del av et større kompetent og hyggelig fagmiljø i HUS Gruppen.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Som prosjektleder har du ansvaret for prosjektet fra og med kontrakt til ferdig prosjekt. Dette innebærer kontraktsforhandlinger, prosjekteringsledelse og prosjektledelse der du har ansvar for økonomi, logistikk, HMS, kvalitet og øvrige prosesser mot underleverandører, kunder, leietakere, og prosjekterende. I tillegg vil du kunne bli involvert i søk og myndighetsprosesser. Vi er MILJØFYRTÅRN har også stort fokus på miljø og bærekraft i hele vår forretningsprosess. For den rette kandidaten kan dette ansvarsområdet legges til rollen.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

Kandidaten vi søker har relevant utdannelse og god teft for prosjektledelse. Du trenger ikke være senior, men bør ha erfaring, og selv mene at du har mer å bidra med.

Vi prioriterer bruk av teknologi i vårt arbeid og vi ønsker at du har god kunnskap om MS Project, Word og Excel. Det er også en fordel om du har erfaring fra bruk av BIM verktøy.

Styring av totalentrepriser krever god ledelse og systemer. Det er derfor en fordel om du har erfaring fra bruk av LEAN

Du har kjennskap til de ulike problemstillingene i et byggeprosjekt, god faglig innsikt, og interesse for styring av flerfaglige entrepriser der du leder prosjektdeltakerne mot felles mål.

Med din økonomiske teft sørger du også for at prosjektets resultatkrav etterleves.

Vi ser etter deg som har gode relasjonelle ferdigheter, god formuleringsevne muntlig og skriftlig i norsk, samt god evne til muntlig kommunikasjon på engelsk. Du takler en hektisk hverdag og prioriterer å yte det lille ekstra for viktige kunder.

Vi kan blant annet tilby:

Næringshus AS er en del av HUS Gruppen og tilbyr et spennende arbeidsmiljø med høyt faglig nivå og dyktige kolleger. Som prosjektleder innehar du en nøkkelrolle i selskapet, og vil ha store muligheter til å påvirke videre utvikling av selskapet. Du vil få konkurransedyktige betingelser, og mulighet for etterutdanning og kursing.

Interessert?

Ved spørsmål kontakt en av våre rådgivere hos Headvisor; Bjørn Horne (91161390) eller Janne Siri Horne (90721164). Kortfattet søknad med CV sendes snarest og innen 23. januar 2022. Alle spørsmål til våre rådgivere blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.