Daglig leder - Encon AS

Nåværende daglig leder går over i en nyopprettet stilling som ansvarlig for operasjonelt innkjøp, og vi er derfor på jakt etter ny daglig leder som blir sentral i de videre vekstambisjonene til selskapet.

Som daglig leder har du det overordnede ansvaret for selskapet resultater og det samlede ledelsesansvar for vår ansatte. Vi er på jaktetter en daglig leder som ser muligheter og har fokus på kontinuerlig forbedring. Det er viktig at du i tillegg til å være strategisk har et operativt fokus i den daglige driften.

Du har erfaring som leder, og har jobbet med salg og marked, hvor kunden er i fokus. Du må evne å skape gode økonomiske resultater gjennom effektiv drift. Du trenger ikke å ha erfaring fra bransjen, men må være interessert i mat og drikke. Vi ønsker at du har høyere utdanning.

Som person må du trives sammen med andre mennesker, og være god på å kommunisere og å skape relasjoner. Du er kommersiell, og ser de optimale og effektive løsningene. Er du i tillegg en jordnær person som kan være operativ i tillegg til å tenke strategisk, så ønsker vi gjerne at du tar kontakt!

Vi kan tilby en sentral nøkkelrolle i et solid selskap med godt omdømme. Det vil være gode utviklingsmuligheter for den rette kandidaten, og muligheter for å jobbe inn mot nasjonale kunder sammen med kjeden. Vi er en moderne bedrift, med engasjerte og stolte medarbeidere.

Kan dette være noe for deg?

Ved spørsmål kontakt en av våre rådgivere hos Headvisor; Bjørn Horne (91161390) eller Janne Siri Horne (90721164). Kortfattet søknad med CV sendes snarest og innen 23. januar via www.headvisor.no. Alle spørsmål til våre rådgivere blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.