Optiker - Tid og Syn AS

Vi søker optiker som kan være med og skape de beste synsopplevelsene for våre kunder

Tid og Syn AS er butikk i gateplan med gunstige åpningstider. Forretningen består av to moderne innredede synsprøverom med tilhørende oppdatert kvalitetsutstyr. Som optiker hos oss vil du bli en nøkkelmedarbeider som inngår i et team med høy kompetanse og lang bransjeerfaring.

Vi utvikler og forbedrer stadig våre konsepter, slik at våre optikere kan tilby de beste løsningene for våre kunder. Ved å være en del av C)optikk kjeden får du delta på kurs og webinarer for å sikre den fagkunnskapen som er nødvendig for å løse dagens og morgendagens utfordringer knyttet til synet. Vi er tilknyttet EyeCheck System

Dette er noen av de oppgavene du vil arbeide med:

  • Grundige synsundersøkelser
  • Kontaktlinsetilpassinger, samt oppfølging av kunden
  • Gi kundene råd om glass tilpasset deres behov
  • Avdekke øyesykdommer og unormale øyetilstander, og om nødvendig henvise kunder til øyelege.
  • Være en ambassadør for Tid og Syn og å gi topp kundeservice slik at kundene kommer tilbake
  • Andre relevante arbeidsoppgaver basert på erfaring, interesse og kompetanse, som verkstedarbeid, bestillinger osv.

Hvem er du?

Du er en optiker med autorisasjon og linsekompetanse som trives på synsprøverommet og ikke minst i dialogen med våre kunder. Du er ansvarsbevisst, har en positiv holdning og er en lagspiller som liker å utvikle deg selv og andre. Du er oppriktig interessert i pasientens behov og er nysgjerrig på hvordan pasientens/kundens syn fungerer i hverdagen, slik at du kan formidle videre de beste anbefalingene om syn og øyehelse.

Vi tilbyr:

Kurs og etterutdanning. Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode personalordninger, rabatter og fordelsavtaler på kvalitetsproduktene våre.

Interessert?

For mer informasjon om Tid og Syn og stillingen er du velkommen til å ta kontakt med daglig leder, Tove Premak, tlf; 99 60 20 22, eller vår rådgiver i Headvisor, Merete Svendsen, tlf; 95 18 63 31.

Søknadsfrist snarest, vi intervjuer fortløpende.