Kalkulatør – hos verdens største stålprodusent

Vår oppdragsmengde øker, og vi søker nå en kalkulatør som skal bli en del av vårt team i Fredrikstad.

Som kalkulatør vil du få en sentral rolle i teamet og bli en viktig bidragsyter inn i tilbuds- og kalkulasjonsprosessen. Vi tror du raskt vil finne din rolle i teamet i skjæringspunktet mellom våre selgere, kunder og fabrikker, og sørge for systematisk innhenting og bearbeiding av informasjon. Du vil lage bygningstekniske beregninger og dokumentasjon, samt grunnlag for prising.

Kvalifikasjoner
Vi tror at din bakgrunn vil være med å utvikle selskapet videre, og vi ser etter kandidater med teknisk fagskole, bachelor- eller master, og relevant erfaring fra bygge bransjen. Gjerne innen stål. Vi ser etter kandidater som virkelig ønsker å være med på en spennende reise, og trives å jobbe med styrke og masseberegninger og dykke ned i tall.
Vi ser videre etter deg som er god på løsninger, til beste for selskapet og våre kunder. Du har erfaring med AutoCad, TeklaBIMsight, eventuelt andre programmer innen beregning og CRM. Du er kjent med TEK-standarder, U-verdier og Eurokoder.
Vi ser etter kandidater som evner å samarbeide internt og eksternt, og evner å se etter gode løsninger og øke lønnsomhet for alle involverte i prosjektene. Det er et krav med gode språkferdigheter norsk og engelsk. Nyutdannet kandidater oppfordres søke.

Personlige egenskaper
Kvalitet er ett av våre viktigste nøkkelord, og vi søker deg som er kvalitetsbevisst og jobber med et høyt servicenivå til beste for dine kollegaer og kunder. Du liker å jobbe med kort tidsfrister, og har høy arbeidskapasitet. Du er omgjengelig, har struktur og er en besluttsom person som verdsetter nøyaktighet. Videre er du løsningsorientert, resultatorientert og har god kommersiell forståelse.
Vi håper du kjenner deg igjen og kan bidra til å sørge for at vi etterlever vårt kvalitetsmål.

Vi tilbyr en spennende mulighet hos verdens største stålprodusent, hvor du vil få en stor mulighet til å utvikle deg selv og selskapet. Du vil få hyggelige kollegaer og bli en del av et lokalt miljø i Fredrikstad. Det tilbys konkurransedyktige betingelser, tilskudd til trening og gode pensjons- og forsikringsordninger.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med: Trond Sandvik, tlf: 950 55 233 e-post: trond.sandvik@headvisor.no