Controller - Bergen Fiber AS

Bergen Fiber søker en forretningsorientert Controller som vil ha ansvar for selskapets regnskap og rapportering, og spille en aktiv rolle inn mot budsjett- og prognoseprosesser.

Du vil få varierte arbeidsoppgaver og store utviklings- og påvirkningsmuligheter. Stillingen rapporterer til CFO i Bergen Fiber.

Som Controller blir dine viktigste arbeidsoppgaver regnskapsrapportering, controlling og økonomistyring. Du skal også bidra i videre utvikling og virksomhetsstyring. Du blir en proaktiv forretningspartner og støtte for resten av organisasjonen, og vil jobbe i tett samarbeid med CFO.

Du har gjerne erfaring som Controller, økonomi- og regnskapsmedarbeider eller tilsvarende, men nyutdannede kandidater er også velkomne til å søke. Vi ønsker at du har Bachelorgrad innen et relevant fagområde. Du har god regnskapsteknisk forståelse og erfaring med regnskapssystem. Du må trives å jobbe med digitalisering og robotisering. Bransjeerfaring er ikke nødvendig.

Som person har du forbedring i ryggraden og tør å utfordre nåværende gjøremåter. Du er selvgående, proaktiv og ser kontinuerlig utviklingsmuligheter. Du tar ansvar for å utforme og implementere nye initiativ, og du er strukturert og komfortabel med å jobbe mot tidsfrister.

Vi kan tilby deg en sentral rolle i et fremoverlent og ambisiøst vekstselskap med solide eiere.
Det er gode pensjons- og forsikringsordninger og et aktivt sosialt miljø. Arbeidssted vil være på Kokstad.

Kan dette være noe for deg?

Ved spørsmål kontakt en av våre rådgivere hos Headvisor; Janne Siri Horne (90721164) eller Per Godvik (97158279). Kortfattet søknad med CV sendes snarest og senest innen 29. mai. Søknader vurderes fortløpende. Alle spørsmål til våre rådgivere blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.