Kjøkkensjef – Fleischer’s Hotel

Vi søker deg som vil være med på å påvirke historien og videreutvikle merkevaren Fleischer’s Hotel gjennom å tilby ekte, enestående og tidsriktige matopplevelser

Som Kjøkkensjef blir din viktigste arbeidsoppgave å være ansvarlig for å utvikle og å tilby gjestene matopplevelser som underbygger den unike opplevelsen det er å tilbringe tid på Fleischer’s Hotel. Det er fire ulike serveringstilbud; to restauranter, bar og sommeråpen terrasse. Matkonseptet skal gjenspeile hotellets rike historie, men samtidig være tidsriktig. Du vil ha stor påvirkningskraft og være del av hotellets ledergruppe. Du vil ha personalansvar for alle de ansatte på kjøkkenet.

Du er utdannet kokk med fagbrev og har drevet storkjøkken med gode økonomiske resultater. Du har omfattende erfaring fra á la carte-kjøkken og er lidenskapelig opptatt av gode mat- og drikkeopplevelser. Du må beherske norsk/ skandinavisk språk godt, i tillegg til svært gode engelskkunnskaper.

Som person er du ekte, inspirerende og ambisiøs. Du har en imøtekommende personlighet, er serviceinnstilt, fleksibel og ansvarsbevisst. Du er en tydelig og engasjerende leder som evner å skape entusiasme. Gode kommunikasjonsevner er en forutsetning og du må kunne samarbeide på tvers av hotellets avdelinger. Du er innovativ og idérik og jobber kontinuerlig med forbedring.

Vi kan tilby deg en nøkkelrolle ved et av de mest enestående og historisk interessante hotellene i Norge, der du får muligheten til å være med på å prege neste kapittel av Fleischer’s historie. Hotellet har et godt arbeidsmiljø, trivelig atmosfære og konkurransedyktige betingelser. Du vil få gode ansattfordeler hos alle medlemmene i De Historiske Hotel og Spisesteder.

Kan dette være noe for deg?

Ved spørsmål kontakt en av våre rådgivere hos Headvisor; Per Godvik (97158279) eller Janne Siri Horne (90721164). Kortfattet søknad med CV sendes snarest. Søknader vurderes fortløpende. Alle spørsmål til våre rådgivere blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.