Driftsleder Haugalandet - Norva24 Birkeland

Vi i Norva24 Birkeland er stolte av våre dyktige medarbeidere og flotte utstyr.

Våre karakteristiske gule biler er lett å kjenne igjen, sammen med vår røde elefant som «aldri gjer seg». Vi jobber kontinuerlig med utvikling av miljøteknologi, og prøver å påvirke våre kunder til å velge miljøvennlige løsninger – sånn at vi bidrar positivt i miljøkampen. Vi er ISO 9001/ISO 14001 sertifisert, og markedsledende med våre tjenester på Vestlandet, inn mot storindustri, maritim sektor, større entreprenørvirksomhet og kommunaltekniske tjenester.

Som Driftsleder – Haugalandet vil du få overordnet ansvar for å lede virksomheten ved to lokasjoner i det geografiske området som strekker seg fra Boknafjorden til Bjørnefjorden. Dette innebærer både personalledelse og koordinering av våre til sammen 11 ansatte i regionen. Du vil få ansvar for økonomisk oppfølging og rapportering. I tillegg skal du være synlig i markedet, samt følge opp og sikre at vi leverer de beste løsningene for våre kunder.

Vi er på jakt etter deg som har god driftserfaring og gode relasjoner og nettverk i området. Du kan ha erfaring fra ulike bransjer; industri, anlegg, vvs, elektro etc. Det er en fordel om du har erfaring som personalleder, og du må trives med å jobbe med ulike type mennesker. Dette er en både praktisk rettet og administrativ rolle, så du må motiveres av varierte arbeidsoppgaver.

Som person er du løsningsorientert og fleksibel. Du må ha gode relasjonelle egenskaper, med stort fokus på kunden. Du må være serviceminded – «vi hjelper alltid!». Ellers er du jordnær, har en praktisk tilnærming til ulike oppgaver, og er kremmer av natur. Samtidig er du analytisk og strukturert. Du må ha god humoristisk sans og være en lagspiller.

Vi kan tilby en sentral rolle i den videre veksten i et solid selskap med tydelige ambisjoner. Dette er en stilling der du vil ha store påvirkningsmuligheter, både ift. egen rolle og virksomheten. Du vil få mulighet til å jobbe med store og seriøse kunder, og blir del av et miljø med engasjerte og dyktige medarbeidere og ledere. Du vil ha gode personlige utviklingsmuligheter i en hyggelig og hektisk hverdag, i et uformelt miljø.

Stillingens lokalisering kan være på Stord, i Haugesund eller området rundt.

Det må påberegnes en del reising i jobben. Du må derfor ha bilsertifikat (klasse B).

Ved spørsmål kontakt vår rådgiver hos Headvisor; Janne Siri Horne (90721164). Kortfattet søknad med CV sendes snarest. Søknader vurderes fortløpende. Alle spørsmål til våre rådgivere blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.