Financial Controller - Marel Norge AS

Vi søker en Financial Controller som skal bli en del av vårt team på Lillestrøm.

Som Financial Controller vil du få en sentral rolle i teamet og bli en viktig bidragsyter for videre utvikling av rapportering, analyser og finansielle styringssystemer. Sammen med økonomisjef og et team på 4 vil du være involvert i et bredt spekter av oppgaver innen rapportering, prosjekt, logistikk, IT, regnskap og budsjett, samt få en sentral rolle i planlegging og gjennomføring av årsavslutning.

Aktuelle arbeidsoppgaver og ansvarsområde:
Du skal bidra til løpende og god økonomisk innsikt og beslutningstøtte for ledelsen i Marel Norge, og sørge for ivaretakelse av frister og korrekt finansiell rapportering. Du vil være delaktig i månedlig og kvartalsvis avstemming og kontroll mot konsernet. Det forventes at mye av hverdagen går til forbedringsprosjekt og ledelse av disse. Løpende driftsoppgaver og noe driftsansvar for vår ERP-løsning, følger med stillingen. Innen det finansielle og rapportering vil du være en sparringspartner for ledelsen, og det forventes også at vår nye Financial Controller bidrar med veiledning, opplæring og ledelse av ansatte i tilknyttende avdelinger. Du vil få en spennende og sentral rolle i et internasjonalt selskap, hvor det gis store muligheter til å bygge karriere og nettverk både lokalt og globalt.

Kvalifikasjoner
For å mestre, lykkes og trives i rollen som Financial Controller i Marel Norge må du ha relevant utdanning innen finans/økonomi/regnskap. Du har 3-5 års erfaring fra tilsvarende arbeidsoppgaver, gjerne fra et internasjonalt konsern, revisjon eller lignende. Vi tror du har stor interesse for endringsarbeid og utvikling av finansielle styringssystemer/rapportering i PowerBI, og erfaring med dette. Har du i tillegg kunnskap om momsregler, kjennskap til prosjektregnskap, logistikk, ERP-løsninger, er dette en stor fordel. Aktuelle kandidater må mestre både norsk og engelsk som arbeidsspråk.

Personlige egenskaper
Vår nye Financial Controller er analytisk, strukturert, nøyaktig, og leverer oppgavene med god kvalitet innen fastsatte frister. Du er nytenkende, ser muligheter og på eget initiativ utforsker disse med iver og positivitet. Videre evner du å kommunisere og presentere modeller, tall og beregninger på en enkel og forståelig måte.

Selskapet tilbyr
Vi kan tilby deg varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et stort internasjonalt konsern. Vi ønsker å skape en god kultur og et arbeidsmiljø hvor teamfølelsen er viktig, samtidig som det legges til rette for at individuelle ferdigheter og egenskaper, blir satt pris på og dyrket frem. Hos oss er de ansatte vår viktigste investering, og det er store karrieremuligheter for riktig person til stillingen. Vi har konkurransedyktige betingelser, gode pensjon- og forsikringsordninger og ikke minst vil vi at du skal få muligheten til å utvikle deg som en del av et solid fagmiljø her hos oss.
Ønsker du å bli en del av et internasjonalt og dynamisk team med engasjerte og faglige dyktige kollegaer hører vi gjerne fra deg.

Søknadsfrist: 8.juli
For mer informasjon om stillingen ta kontakt med:
Trond Sandvik, tlf: 950 55 233 e-post: trond.sandvik@headvisor.no