Prosjektcontroller - Skeie Eiendom

Skeie Eiendom eier og utvikler næringseiendom og bygger boligprosjekter sentralt i Kristiansand.

På grunn av betydelig økt aktivitet, søker vi prosjektcontroller til nyopprettet stilling.


Som prosjektcontroller vil du få ansvar for oppfølging av prosjektøkonomi i byggeprosjekter, herunder å bistå i kalkylearbeid og lønnsomhetsprognoser i prosjektgjennomføring, og arbeide med business- case i både bygge- og driftsfase av prosjekter. Arbeidet vil også bestå av kontraktsoppfølging i prosjektenes ulike faser, herunder avtaler i forprosjekter, totalentreprisekontrakter, utbyggingsavtaler og justeringsavtaler med kommuner.

De fleste av våre regnskaper er outsourcet til eksterne forretningsførere, dette innebærer tett kontakt og oppfølging med forretningsfører. Arbeidet vil også innebefatte analyser på energitiltak og andre kostnadsoptimaliserende tiltak i våre eiendommer.

Vi søker en initiativrik person med stor arbeidskapasitet og resultatorientert legning. Vi er et team med god erfaring og solid kompetanse innen eiendomsutvikling og eiendomsdrift.

Du har master eller bachelor i økonomi, regnskap eller finans og noen års erfaring med økonomistyring, revisjon el. Bakgrunn fra rådgiver- eller byggebransjen er en fordel.

Selskapet er i god vekst og med spennende prosjekter i porteføljen. Stillingen er selvstendig og du har gode utviklingsmuligheter, samtidig som du er en del av et miljø som jobber innen eiendom, finans og teknologi.

Vi tilbyr konkurransemessige betingelser, gode pensjons- og forsikringsvilkår, bonusordning, parkering og firmakantine.

Vi ønsker oss et balansert arbeidsmiljø mellom menn og kvinner, og oppfordrer derfor kvinner til å søke stillingen.

Ved spørsmål kontakt vår rådgiver hos Headvisor; Merete Svendsen tlf; 951 86 331, eller Janne Siri Horne tlf; 907 21 164. Kortfattet søknad med CV sendes snarest, vi intervjuer fortløpende til stillingen. Alle spørsmål til våre rådgivere blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.