Daglig leder - MSS-Maskinell SnøService AS

MSS-Maskinell SnøService AS startet opp i 1979 og har siden den gang opparbeidet spesialkompetanse på vedlikehold av uteareal. Selskapet har vokst til å være blant de største og mest moderne aktørene i vår bransje, lokalisert i Oslo-området.

Som daglig leder vil du ha det overordnede ansvaret for å drifte og videreutvikle selskapet. Dette innebærer personalansvar for våre dyktige medarbeidere, samt resultat- og budsjettansvar. Vi ønsker en daglig leder som ser muligheter i markedet, og som kan bidra til videre vekst. Vi er svært opptatt av kvalitet og HMS i alt vi gjør. Det er derfor viktig at du i tillegg til å være strategisk har et operativt fokus i den daglige driften.

Vi er på jakt etter deg som trigges av denne muligheten! Du har gjerne erfaring fra bygg- og anleggsbransjen eller tilstøtende bransjer, men dette er ikke et krav. Det viktigste er at du har relevant erfaring, gjerne som prosjektleder, avdelingsleder eller tilsvarende – og at du kan vise til gode resultater. Det er en fordel om du har erfaring med tilbudsregning, og vi ønsker en daglig leder som kan bidra ifm. utvikling av selskapet hva gjelder digitalisering.

Som person har du gode samarbeidsevner, og kommuniserer godt med ulike typer mennesker. Du har stor gjennomføringsevne og fokus på å levere riktig kvalitet til riktig tid og kost. Du må være ryddig og strukturert i hverdagen. Har du i tillegg et forretnings- og markedsorientert fokus, og er sulten og motivert, kan du være den rette personen for oss.

Vi kan tilby en sentral rolle i et solid selskap, som i tillegg er del av en spennende konsern. Du vil få store påvirkningsmuligheter i forhold til å videreutvikle virksomheten og organisasjonen. Hos oss får du en hektisk hverdag i et selskap med store ambisjoner, bestående av engasjerte og dyktige medarbeidere.

Kan dette være noe for deg?

Ved spørsmål kontakt vår rådgiver hos Headvisor; Janne Siri Horne (90721164). Kortfattet søknad med CV sendes snarest og innen 14. august. Alle spørsmål til våre rådgivere blir om ønskelig behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.