Rådgiver Kontaktledning, til Samferdselselektro gruppen vår - Sweco

I gruppen samferdselselektro elektrifiserer vi for å kunne opprettholde og utvikle samfunnet og levestandarden til det bedre, vi som er tilretteleggere for fremtiden er nødt til å ta i bruk grønnere energikilder som for eksempel strøm, og forbruke mindre fossil energi. Dette er viktig for å kunne gjennomføre det grønne skiftet. Som rådgiver i Samferdselselektro vil du være sentral for at vi alltid leverer på bærekraft, kvalitet, tid og kostnad – gjennom tett oppfølging av kundene våre. Vi liker å inspirere og spille hverandre gode – og har det veldig sosialt på jobb. Du vil inngå i samferdselselektrogruppen som arbeider med et bredt spekter av prosjekter innen vei og bane – for både offentlige og private oppdragsgivere. Gruppen teller i dag 15 stykker, og det er rundt 100 i Sweco som jobber innen samme fagfelt. Vi har varierte og fleksible arbeidshverdager. Vi jobber i mange spennende prosjekter som for eksempel KSÅ, Moss og Tullins gate som du vil bli en del av, se mer på Sweco.no.

Dette får du i Sweco:

 • Du vil være en del av grønne og digitale skifte. Vi jobber med elektro.
 • Du kan jobbe tverrfaglig innen flere fagfelt eller spesialisere deg innen et. Du velger i tillegg selv om du vil jobbe med vei, bane eller begge deler.
 • Et fast arbeidssted med kontorplass i Oslo
 • En kultur hvor menneskene er den viktigste ressursen, hvor det tilrettelegges for trivsel og sosiale arrangementer med alt fra julebord til kajakkpadling og spa.
 • Full lønn uansett om du er på kurs, har ledigtid, jobber med tilbud eller utvikling av interne prosesser. Det er et lederansvar at du har tilstrekkelig arbeid.
 • Personlig utviklingsplan med avtalte milepæler og kurs enten du vil bli prosjektleder, fagspesialist eller linjeleder. Planen blir samtaleemne under intervjuet.
 • Spennende tverrfaglige oppgaver i alt fra de små veldig tekniske prosjektene til de største tverrfaglige vei og bane prosjektene i Norge.
 • Muligheten til å lære deg de nyeste digitale verktøy og bidra til innovasjon innen elektrofaget.
 • Svært gode personalbetingelser. Om ulykken først er ute er du dekket av selskapets private helseforsikringer som dekker behandling innen 15 dager, reise og ufør og arbeidsskade med mer.

Hvem søker vi?

Vi søker deg som har erfaring fra elektro med bachelor eller mastergrad. For oss er leveransefrister og kundeoppfølging meget viktig, og det er derfor ønskelig at du er ansvarsbevisst og god til å styre hverdagen din. Som person er du omgjengelig og interessert i å lære deg nye digitale verktøy og tilegne deg ny kunnskap.

Vi trenger folk som har erfaring med og ønsker jobbe med

 • Kontaktledningsanlegg
 • Banestrømsforsyning, omformere
 • Kompetanse innen kontaktledningsanlegg, banestrømforsyning, lavspenning , helst innenfor bane-sektoren.
 • Erfaring med prosjektering av elektrotekniske anlegg er ønskelig.
 • Gode IT-ferdigheter og gjerne erfaring med verktøy som AutoCAD.

Ved vårt hovedkontor i vannkanten på Vækerø garanterer vi deg et fleksibelt og utviklende arbeidsmiljø hvor vi elsker å feire våre suksesser og heie hverandre frem! Vi har et aktivt og levende bedriftsidrettslag, et humorlag som arrangerer turer i innland og utland, og et fagmiljø som kan utfordre de aller beste i klassen. Videre tilbyr vi konkurransedyktig betingelser, svært gode forsikringsordninger, solid pensjonssparing og en sikker og pålitelig stilling i et av Europas ledende ingeniørvirksomheter.

For mer informasjon kontakt: Trond Henanger i Headvisor, tlf 47 30 20 61
Epost: Trond.Henanger@headvisor.no