Ingeniør - KRV AS

Er du nyutdannet ingeniør og vil være med på å videreutvikle og bygge opp vårt fagmiljø innen brannslukking?

KRV AS, avd. Oslo er i vekst og har økt oppdragsmengde, vi søker deg som er nyutdannet ingeniør eller holder på med siste året av bachelorgraden.

En ukontrollert brann er en katastrofe for mennesker, eiendom og forretningsdrift. Når brannen først er oppdaget, er neste trinn å slukke den så raskt som mulig med effektive brannslukkings- og spinkelanlegg. Foruten at sprinkleranlegget skal slukke branner, er vi opptatt av å bygge anlegg som er estetisk pene og som er tilpasset bygningen på best mulig måte.

KRV AS har FG-godkjenning for prosjektering, utførelse og kontroll av sprinkleranlegg. Vi har mange dyktige baser og rørleggere med lang erfaring i montasje av alle typer sprinkleranlegg. Nå søker vi nyutdannet ingeniør som ønsker å utvikle seg innen dette fagfeltet.

På sikt ser vi for oss at du vil bli prosjektleder med ansvar for egne prosjekter.

For å lykkes som ingeniør hos oss er du en engasjert person som deler erfaring og har evnen til å finne gode løsninger. Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner internt og mot kunder. Du trives i en hverdag hvor ikke alle dager er like, og du evner å jobbe selvstendig og i team.

Liker du i tillegg å være ute på byggeplassen? Da kan vi være den rette arbeidsgiveren!

Hos oss vil du:

  • Bli del av et godt arbeidsmiljø
  • Ha inntreden i et selskap med gode forsikrings- og pensjonsordninger
  • Få muligheten til å utvikle en avdeling og fagfelt sammen med dyktige kollegaer
  • Komme inn i et etablert fagmiljø innen brannsikkerhet i Norge
  • Få svært gode muligheter for faglig utvikling og karriere for den engasjerte medarbeider
  • På sikt være prosjektleder og rådgiver for byggherrer, entreprenører, arkitekter og andre fag
  • Samarbeide på tvers av fag og regioner

Kvalifikasjoner:
Det er flere ulike ingeniør utdanninger som kan være aktuelle for å bli en dyktig Prosjektleder innenfor brannslukkings- og spinkelanlegg bl. a bachelor innen VVS / Bygg / Maskin. Det er sertifiseringsordninger og et utdanningsløp som vi bidrar med underveis. Er du fremdeles i utdanningsløpet og ferdig våren 2023 kan du også aktuell som kandidat. God skriftlige og muntlige fremstillingsevne, både norsk og engelsk, samt gode datakunnskaper er en forutsetning.
Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt! Vi vil gjerne høre fra deg! Du kan nå vår rekrutteringsrådgiver i Headvisor, Merete Svendsen; tlf. 95 18 63 31.

Søknadsfrist er snarest og vi intervjuer fortløpende..