Daglig leder - Chrisco Golf AS

Vil du utvikle Norges største golfdistributør?


Chrisco Golf står foran en spennende tid med utvikling og vekst i fokus. Vi søker nå en Daglig leder som skal være med å utvikle selskapet. Gjennom å videreutvikle eksisterende drift og sette fokus på ytterligere kundeservice og salg skal du være med å forsterke vår posisjon. Som Daglig leder vil du få stor innflytelse og påvirkning, og et tydelig mandat til å lede, initiere utvikling og sikre gjennomføring av Chrisco Golf sin strategi.

Du har et kommersielt tankesett kombinert med sterk kremmerånd og interesse for både Retail, salg og service. I tillegg har du god operativ erfaring, du tør å tenke nytt og du er opptatt av digitale og moderne løsninger. Som leder er du samlende og engasjerende, og du trives godt med den raske pulsen og det høye tempoet som ofte kjennetegner vellykkede virksomheter i vår bransje.

Ønsker du å lede og utvikle en solid bedrift som står overfor spennende og strategiske valg -– da er dette jobben du skal ha!

Vi tilbyr:

 • Spennende utviklingsmuligheter i et solid selskap med stolt historie
 • En operativ stilling med ansvar og store påvirkningsmuligheter
 • Tillitsbasert styre med korte beslutningsveier og stor takhøyde for nye ideer
 • Et uformelt arbeidsmiljø der vi sammen skaper god energi og en morsom arbeidshverdag
 • Et sosialt og godt arbeidsmiljø med supre kolleger

Viktige arbeidsoppgaver:
Daglig leder har det overordnede ansvaret for driften av Chrisco Golf, herunder resultat- og personalansvar. I dette ligger det varierte og utfordrende arbeidsoppgaver der det å motivere og skape entusiasme og sørge for en effektiv og handlekraftig organisasjon står sentralt. Tempoet i Retail bransjen er høyt og du må trives med raske endringer og mange baller i luften.

Stillingen rapporterer til et aktivt styre med stor kompetanse om virksomheten og golfbransjen i Norge. Det krever engasjement, samhandling og tilstedeværelse samt evne til å tenke nytt for å skape fremdrift og resultater. Dine ansvarsområder vil være følgende:

 • Daglig ledelse av Chrisco Golf.
 • Lede og utvikle selskapets ansatte.
 • Ha fokus på salg, forretningsmuligheter og utvikling av virksomheten.
 • Rapportere økonomisk gjennomgang av månedsresultat/kvartalsresultat og evt. avvik i forhold til budsjett.
 • Sikre at det kontinuerlig leveres i henhold til selskapets resultat mål, med fokus på vekst.
 • Arbeide etter langsiktige strategiske mål for å sikre virksomhetens markedsposisjon.

Kandidater til stillingen bør ha solid erfaring fra varehandel, engros drift eller distribusjon og gjerne relevant ledererfaring. Det er en fordel om du har erfaring fra golfbransjen eller sportsbransjen, men det er ikke noe krav. I tillegg ser vi etter kandidater med salgsfokus og solid forretningsforståelse. Vi tror vår nye leder har høyere relevant utdanning innen økonomi, varehandel eller tilsvarende.

Personlige egenskaper:
Som person må du drives av å jobbe med utvikling og forbedringer sammen med dine kollegaer og du må ha en kommersiell legning, god forretningsforståelse og en utpreget ståpå-vilje. Du må være synlig og tørre å representere Chrisco Golf i markedet. Struktur og orden er viktig og sist, men ikke minst, må du ha ambisjoner og et oppriktig ønske om å bidra til videre vekst i selskapet.

For ytterlige informasjon om stillingen, kontakt våre rådgivere i Headvisor Bjørn Waagø, tlf: 900 96 668 eller Anette Larsen tlf: 924 01 478. Vis din interesse for stillingen ved å registrere søknad og CV så snart som mulig.