Senior og/eller Junior Prosjektleder - Tietoevry

Er du vår nye Senior og/eller Junior Prosjektleder i Trondheim?

Vi har behov for en erfaren senior prosjektleder, og i tillegg har vi plass til deg som er junior og vil bygge prosjektlederkompetanse.

Vi har mange spennende prosjekter og trenger prosjektledere / prosjektdrivere som trives med å jobbe i hele verdikjeden, fra å delta i salgs- og kundeprosesser, lede interne og eksterne utviklings- og leveranseprosjekter, samt sørge for en god hand-over til Operation/Drift.

Hvem ser vi etter?
Vi ser en fremoverlent og proaktiv leder som har ledet it-relaterte kundeprosjekter, gjerne også internasjonalt. Du trives med folk og er god til å sette sammen gode prosjektteam. Du legger til rette for godt samarbeid og god fremdrift. Du forstår kundenes behov, er aktiv i kundemøter, og forsikrer deg om at forventinger til samarbeid og leveranser er omforent og forutsigbart for alle involverte parter. Du forstår at det å ligge i forkant med informasjon bygger tillit, og at det meste kan løses på en god måte ved åpen og god kommunikasjon. Som prosjektleder sørger du for en god prosjektmetodikk, identifiserer risikoområder og har en løpende rapportering på dette for å sikre at dette holdes under kontroll.

Ansvar og oppgaver:
Ditt ansvar vil være å lede sentrale og viktige prosjekter i vår leveranse og utviklingsenhet. Du vil rapportere til avdelingsleder og jobbe tett med folk fra alle våre ulike fagmiljøer; fra salg, produktteam, utvikling, test og implementering / drift. Du vil få et stort handlingsrom i forhold til å påvirke og skape gode resultater. Vi jobber med SAAS tjenester, og har både store og mindre prosjekter som pågår til enhver tid.

Ønskede kvalifikasjoner:
Vi forventer at du har høyere utdannelse, fortrinnsvis innenfor teknologi- eller økonomi. Du har erfaring med prosjektledelse. Du har kjennskap til prosjektmetodikk tilsvarende PRINCE2, PMP e.l.og erfaring med hva som fungerer godt. Du har erfaring med leveransesituasjoner og forstår dynamikken i når man skal tilpasse og påvirke. Det er en fordel om du har erfaring med hvordan du skal manøvrere i et stort internasjonalt konsern. Erfaring fra arbeid med systemutvikling innen Bank og Finans vil telle positivt.

Du har en god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk. Behersker du i tillegg Tysk, Fransk og/eller Spansk er det en fordel, men ikke et krav.

Personlige egenskaper og ferdigheter
Som person ser vi helst at du er tydelig og samlende, lytter til andre, delegerer ansvar, følger opp og sørger for å ha en overordnet oversikt over prosjektenes status. Du er kundeorientert, en sterk pådriver for fremdrift, tenker strategisk og er god til å gjennomføre i henhold til planer og overordnede strategisk mål. Du er god til å få folk til å spille godt sammen, er løsningsorientert, har godt humør og glimt i øyet.

Du tenker taktisk og strategisk, og tåler både press og frustrasjon – du står rett og slett sterkt når det stormer.

Du er «streetsmart» (ikke naiv i kundedialogen) og liker å jobbe i et arbeidsmiljø som representerer et mangfold i alder, interesser, bakgrunn, kompetanse etc.

Siden vi er en internasjonal aktør, er språkkunnskaper også utover engelsk er en fordel, og da fortrinnsvis, Tysk, fransk og / eller spansk.

Hva får du som prosjektleder hos oss:
Du får jobbe i et område med stor grad av autonomitet og selvråderett, og med fordeler av å ha et stort konsern i ryggen, som har fokus og evne til vekst. Vi leverer lønnsomhet og har dermed frihet og stamina til å tenke langsiktig. Du får være med på en spennende reise mot videre vekst i Europa. Hele området sitter lokalisert i Trondheim, og vi har et godt sosialt miljø både i avdelingen og som en del av Tietoevry konsernet

Vi tilbyr gode muligheter for faglig oppdatering via blant annet et stort og bredt fagmiljøet i konsernet.

Du får jobbe med fremtidsrettet teknologi og tjenesteutvikling. Du får samarbeide med høykompetente kolleger i en dedikert arbeidskultur. Sammen vil dere levere produkter og tjenester til våre kunder. Du får en attraktiv stilling i et stort og fremtidsrettet konsern i vekst, mange spennende prosjekter å jobbe med og ikke minst attraktive kunder å jobbe med. Du får variasjon og bredde i ansvarsområdet ditt og autonomitet i stillingen.
Ikke minst får du jobbe i et internasjonalt arbeidsmiljø, der menneskelige forskjeller og nye ideer applauderes.

Vi er også opptatt av at våre medarbeidere får en sunn fordeling mellom jobb og privatliv, og har en fleksibel arbeidstid med mulighet for hjemmekontor. I tillegg tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og vilkår.

Høres dette spennende ut? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringsrådgiver i Headvisor, Kristin Haugen, telefon 97155441.
Søknadsfrist: Mandag 6. februar 2023.