CEO / Country Manager

Til selskapets kontor i Oslo søkes CEO / Country Manager.

Vi ser for oss at aktuelle kandidater har omfattende erfaring fra tilsvarende virksomhet og med god og oppdatert teknologikompetanse. Din viktigste oppgave vil være at selskapet leverer gode og innovative løsninger med høy kvalitet som gir verdi for våre kunder.

Du har selv kanskje vært gründer i IT-bransjen, har betydelige kommersielle og forretningsmessige gener og stor fremdrift, men også en som leverer som avtalt med høy kvalitet. Videre er du utviklingsorientert, tydelig, målrettet, og har evne til å skape tillit, medvirkning og gode løsninger. Du evner å få folk med deg og jobbe sammen mot felles mål. Med en slik bakgrunn har du helt sikkert også omfattende erfaring fra tilbudsprosesser og forhandlinger.
Du vil ha topp- og bunnlinjeansvar for selskapet i Norge, og rapportere til styret.

Arbeidsoppgaver:

  • Utvikling og drift av selskapet i tråd med vedtatte strategiske og forretningsmessige mål. Resultat, budsjett og personalansvar
  • Ansette, utvikle og lede medarbeidere
  • Ha god og tett dialog med kundene og øvrige relevante samarbeidspartnere
  • Nært og tett samarbeid med teknologimiljøene i Asia
  • Salg, merkevarebygging og markedsføring samt relasjonsbygging
  • Sikre gode tilbudsprosesser med høy hit-rate
  • Arbeid overfor styret og eiere gjennom strategiarbeid, rapportering etc

Personlige egenskaper
Som leder motiveres du av å oppnå resultater gjennom andre, og evner å sette retning og gjennomføre i tråd med planer. Du har en helhetlig og analytisk tilnærming til strategi, mål og oppgaver, og evner å utfordre og skape vekst og endring. Du er god i møtet med folk, både til å se den enkelte og å bygge gode lag. Du har i tillegg sterke kommunikasjonsferdigheter både skriftlig og muntlig samt flytende også på engelsk.

Vi tilbyr
En utfordrende og spennende stilling, en mulighet til å gjøre en stor forskjell og gode betingelser inkl. eierskap.

For nærmere informasjon om stillingen kontakt gjerne vår rådgiver Per Inge Hjertaker hos Headvisor. Tlf. 91729682. Søknad med CV sendes snarest.