E-commerce manager – Norrein Gruppen AS

Vil du være med og skape fremtidens Egon?

Egon er pr i dag markedsleder alle steder vi er lokalisert. I stillingen som e-commerce manager har du en unik mulighet for å påvirke at dette også i fremtiden skal være en realitet.

Vi søker en medarbeider med et brennende engasjement og interesse for e-commerce, salg og markedsføring. Som e-commerce manager ønsker vi at du skal utvikle de mulighetene vi har innen bruk av innsikt, data og teknologi for å øke omsetning gjennom disse kanalene. Vår virksomhet blir stadig mer data- og teknologi drevet, og i Norrein Gruppen investerer vi mye i teknologi for å legge til rette med løsninger tilpasset hver enkelt gjest. Vi tror derfor vår e-commerce manager vil bli en viktig bidragsyter for å nå våre mål om videre vekst. Dersom du har kommersielt tankesett, foretrekker en jobb med høy innflytelse og trives med operativ aktivitet – da er du den vi ser etter.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområde
I denne rollen vil du bli en sentral ressurs i Norrein Gruppen og som sammen med gode kollegaer sørger for at vi når våre ambisiøse mål i forhold til kundeopplevelser og salgsresultater. Du vil være ressurspersonen internt på e-commerce, og jobbe kundesentrisk med utvikling og optimalisering av vår digitale plattform i samarbeid med ledere i restauranter og andre ressurser i selskapet. Det vil være viktig at du i din rolle skaper salg og trafikk til våre restauranter med fokus på gjestereisen - fra annonsering til gjenkjøp, kommunikasjon og lojalitet hos våre gjester. Da spesielt med tanke gjennom følgende kanaler

  • Nettbutikk – både i restaurant og Pick Up Takehome
  • Lojalitetsprogram
  • Reservasjonssystem
  • Delivery
  • Gavekort

Som pådriver har du evnen til gjennomføring fra strategi til operativ drift. Du har erfaring med prosjektledelse og prosjektoppfølging og trives med å jobbe i team for å skape den perfekte gjesteopplevelsen. Som alle ansatte i Norrein Gruppen forventes det at du som e-commerce manager tar i et tak der hvor det trengs. Du må derfor være «hands-on» sammen med resten av markedsavdelingen i drift og utvikling av markedsavdelingens oppgaver. Arbeidsoppgavene og stillingsinnholdet vil kunne utvikle seg over tid og vil bli utført i nært samarbeid med leder marked i Norrein Gruppen.

Kvalifikasjoner
Norrein Gruppen søker deg som har høyere relevant utdannelse fra høyskole/ universitet på Bachelor eller Masternivå. Du har bakgrunn fra tilsvarende type rolle og kjennskap til e-commerce med 3-5 års relevant arbeidserfaring. Manglende formell utdannelse kan kompensere for relevant arbeidserfaring. Aktuelle kandidater er initiativtagende, ambisiøse og resultatorienterte og liker å holde seg oppdatert på beste praksis innen app, nettbutikkløsninger, lojalitetsklubber, digitalt salg og kundereiser. Du oppnår dine mål og tenker kommersielt og teknisk ved å bruke tall og analyse. Aktuelle kandidater driver proaktiv forbedring og trives med åpne oppgaver der de kan komme opp med løsninger selv.
Personlige egenskaper

E-commerce manager er som alle ansatte i Norrein Gruppen, opptatt av å ha fornøyde gjester. For deg vil det bety at du vil være ansvarlig for at det skapes gode opplevelser hos våre gjester. Som person er du en pådriver og en gjennomfører. Du har god forretningsforståelse og utforsker muligheter og forbedringer med en sunn positiv holdning. Du er strukturert, har god samarbeidsvilje og er service-minded, samt at du kjenner deg godt igjen i våre verdier.
Stillingen som e-commerce manager gir deg mulighet til å jobbe tett med personalet i våre restauranter, og være tett på brukergrensesnittet. Vi mener det gir deg en unik mulighet til å kunne jobbe med gjesteopplevelser og teknologi hos en av Norges mest kjente merkevarer.

Vi tilbyr
Den rette kandidaten vil kunne forvente meget konkurransedyktige betingelser. Vi tilbyr landets beste og mest kompetente miljø innen hotell- og restaurantadministrasjon. Du får jobbe med dedikerte mennesker som brenner for det de holder på med. Hos oss er det korte beslutningsveier og en uformell struktur. I Norrein Gruppen har vi stor tillit til hverandre der du gjennom din påvirkning som e-commerce manager vil kunne definere vår fremtidige utvikling.

Sammen skal vi gjøre Norrein Gruppen / EGON restauranter til ledende innen restaurant i hele Scandinavia gjennom det beste konseptet, de beste løsningene, de beste medarbeiderne og de mest fornøyde gjestene.

Søknadsfrist: 31.mars
Spørsmål til stillingen rettes til Trond Sandvik i Headvisor, tlf: 950 55 233, e-post trond.sandvik@headvisor.no Kortfattet søknad med CV sendes snarest. Spørsmål blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.