Backend/Fullstack utvikler - NEP Norge

Klar for å revolusjonere mediebransjen?

I Trondheim ekspanderer vi og fortsetter å bygge en utvikleravdeling med en samling av de beste og mest talentfulle i bransjen. Sammen skal vi utvikle neste generasjons interaktive medieinnhold. Vi kan tilby en spennende rolle med varierte prosjekter.

Du vil jobbe med dedikerte kollegaer og skape morgendagens løsninger. Med så mange spennende muligheter til å vokse og skape en karriere hos NEP, hvorfor ikke bli med oss i dag?

HVEM ER DU?

  • Du har en kompetanse, erfaring og interesse for backend-utvikling, event-drevet arkitektur og automatisering.
  • Du har en interesse for spennende teknologier innen Kubernetes, skyteknologi og sikkerhet.
  • Du har kunnskap i programmeringsspråk som Java, PHP, GOlang eller NodeJS.
  • Du har enten lang erfaring eller er nyutdannet og motiveres av å lære i et fagtungt miljø.

Hos oss tror vi på integritet, teamarbeid, innovasjon og engasjement. NEP tilbyr gode muligheter for faglig utvikling og et godt arbeidsmiljø. Med 90 kontorer i 24 land, er dette et spennende selskap med gode karrieremuligheter. NEP Norway holder til i moderne lokaler både på Økern i Oslo og i Trondheim. Vi har også fleksible løsninger for hjemmekontor, slik at du kan tilpasse arbeidsdagen til din livsstil. Som utvikler hos oss vil du få konkurransedyktige betingelser og god pensjonsordning samt andre forsikringer.

For ytterlige informasjon om stillingen, kontakt Bjørn Waagø i Headvisor tlf.: 900 96 668 eller Fredrik Mediå i NEP Norway tlf: 47366074. Vis din interesse for stillingen ved å registrere CV eller profil så snart som mulig. Søknader vurderes løpende, og aktuelle kandidater kan kalles inn til intervju.