Erfaren økonomi- og regnkapsmedarbeider - ElteraGruppen Norge AS

Vi er på jakt etter en ny kollega som kan styrke vårt team innen økonomi og regnskap.

Du vil bli ansatt i Eltera Gruppen Norge AS, og i første omgang ha ansvar for regnskapet, A-Å, i to av våre solide selskaper; SEKO Elektro AS og Nordengen AS, med lokasjon på Skedsmokorset/Nannestad. På sikt kan det også bli aktuelt å jobbe med flere selskaper i gruppen.

Vi har ambisjoner om videre vekst, og det er ønskelig at du kan være med å bidra til utvikling og forbedring av prosedyrer og rutiner, samt bistå i digitaliseringen av firmaets rutiner og arbeidsprosesser. Vi kan tilby en selvstendig og spennende rolle i et hurtigvoksende konsern.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Regnskap med selvstendig ansvar for SEKO Elektro AS og Nordengen AS, samt bistå flere av selskapene i konsernet ved behov
  • Løpende regnskapsførsel og bilagsføring, lønnskjøring og utbetaling
  • Leverandørgjeld, bokføring og remittering
  • Følge opp utestående kundefordringer
  • Bank- og balanseavstemming
  • Mva og offentlige avgifter
  • Perioderapportering
  • Lønn, reiseregninger og rapportering til NAV/Altinn
  • Øvrige administrative oppgaver knyttet til ElteraGruppen kan også bli aktuelt

Du må ha minimum 5 års erfaring innen regnskap, samt utdanning innen økonomi/regnskap. Det er en fordel om du har erfaring med Visma Contracting, Visma Contracting lønn. Du må også ha gode Excel ferdigheter. Om du har kjennskap til, eller erfaring fra bransjen eller tilstøtende bransje, så er det en stor fordel. Du må ha gode norsk kunnskaper, både skriftlig og muntlig.

Som person er du fleksibel og serviceminded. I din væremåte er du løsningsorientert, strukturert og nøyaktig.

Vi kan tilby deg å være med på en spennende reise i et solid selskap med tydelige ambisjoner. Du blir del av et konsern med engasjerte og dyktige ledere og medarbeidere, i et uformelt og hyggelig miljø.
Dette er en 100% stilling og det vil være noe reisevirksomhet mellom selskapene. Arbeidssted kan være på Nannestad, Skedsmokorset eller Nesbru.
I denne rollen vil du rapportere til vår konsernregnskapssjef.

Kan dette være noe for deg?
Ved spørsmål kontakt en av våre rådgivere hos Headvisor; Janne Siri Horne (90721164) eller Kristin Haugen Lindbak (97155441). Kortfattet søknad med CV sendes snarest. Alle spørsmål til våre rådgivere blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.